Bilgisayar anlayışı kökünden değişti: Quadro Stick PC

quadro Stick PC

#İŞBİRLİĞİ

Masaüstü PC sistemleri sonunda oturma odalarına girmeyi başardı. Üstelik oldukça ergonomik bir şekilde. Gömlek cebinize sığan küçük boyutu ile PC sisteminizi yanınızda bile taşıyabileceğiniz Quadro Stick PC inceleme altında.

USB bellek boyutunda bir masaüstü PC sistemi düşünün. 2 GByte bellek, 32 GByte toplam kapasite, Intel’in yeni nesil dört çekirdekli ATOM işlemcisi ve 1920×1080 çözünürlük değerine kadar çıkabilen grafik yongası. Üstelik üzerinde hem Windows 8.1 hem de Android 4.4.4 işletim sistemi kurulu. Sahip olduğu MicroSD kart yuvası ile kapasite genişleyebiliyor ve 802.11n ile Bluetooth 4.0 kablosuz teknolojilerine uyumlu. Bu her ne kadar hayal gibi görünse de Quadro Stick PC işte tüm bu özelliklere sahip devrimsel bir cihaz. Öyle ki Quadro Stick PC bilgisayar anlayışını kökünde değiştirmeye kararlı. Artık yer kaplayan PC sistemlerine veda etme zamanı geldi. Standart PC, Notebook veya Tablet’den beklediğiniz her şeyi Quadro Stick PC ile yapmanız mümkün. İhtiyacınız olan tek şey bir TV, bir Monitör veya tek bir projeksiyon cihazı. Yanı kısaca bir görüntüle aygıtı. Quadro Stick PC’de bulunan HDMI portunu görüntüleme aygıtına bağladığınızdaPC sistemi hazır hale geliyor.

quadro Stick PC

Ürünün önemli bir özelliği neredeyse yer kaplamaması ve PC sistemlerde bildiğimiz gibi web kamerası, klavye, fare gibi birçok donanımla beraberinde kullanılabilmesi. Ürünün montajı ve kurulumu inanılmaz kolay. HDMI’i ve güç için USB bağlantısını görüntüleme aygıtına bağlamanız yeterli. Hepsi bu kadar.

Teknik Özellikler

İşletim sistemi: Windows 8.1+Android 4.4.4
İşlemci: 1.83 GHz Intel Z3735F
Bellek: 2 GByte
Depolama: 32 GByte
Boyut: 112x37x15 mm
Ağırlık: 48 gr

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Apple iPhone 6s’in satış rakamlarını şişiriyor mu?