Beyond: Two Souls PlayStation 4’e Taşınıyor

Beyond Two Souls PlayStation 4e Taşınıyor

Geçtiğimiz yıl PlayStation 3’e özel olarak satışa sunulan Beyond: Two Souls’un bu yıl içerisinde PlayStation 4’e taşınacağı belirtiliyor.

2010 yılında PlayStation 3’e özel olarak satışa sunulan Heavy Rain’le oyun dünyasında adını duyuran Quantic Dream stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyunseverlere oldukça etkileyici bir görsellik sunan Beyond: Two Souls, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüştü. Sony Computer Entertainment tarafından PlayStation 3’e özel olarak piyasaya sürülen Beyond: Two Souls, Sony’nin en başarılı oyunları arasında yer almıyor olsa da Sony‘nin kullanıcılarına sunduğu alternatifleri fazlasıyla renklendirmişti.

Beyond_Two_Souls

PlayStation 3 kullanıcılarına oldukça gerçekçi grafiklerin yanı sıra ilgi çekici bir hikaye yapısı da sunan Beyond: Two Souls, son yılların en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Hem Heavy Rain’de hem de Two Souls’da PlayStation 3’ün sınırlarını zorlayan Quantic Dream stüdyosu, bir süredir de Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 üzerinde çalışmaktaydı. Stüdyonun bu çalışmalarının sonuçları çok yakında gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

İki farklı oyun dağıtımcısı tarafından yayınlanan yeni ilanlar, Beyond: Two Souls‘un bu yıl içerisinde PlayStation 4’e taşınabileceğini gösterdi. Konu hakkında Quantic Dream veya Sony tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak PlayStation 4 sahiplerine mümkün olduğunca fazla çeşit sunmak isteyen Sony’nin, The Last of Us‘ta olduğu gibi Beyond Two Souls’u da yeni nesil konsoluna taşıması oldukça mantıklı görünüyor.

iPhone 6 Robotlar Tarafından Üretilecek