Better Call Saul yıldızı Bob Odenkirk’in sağlık durumu belli oldu

Better Call Saul yıldızı Bob Odenkirk'in sağlık durumu bell oldu

Sevilen dizi Better Call Saul baş yıldızı Bob Odenkirk aniden fenalaşıp hastanelik olmuştu. Hayranlarını korkutan aktörün sağlık durumu belli oldu. İşte detaylar.

Bob Odenkirk, Better Call Saul dizisinin altıncı ve son sezonunda prodüksiyon sırasında kalp krizi geçirdikten bir gün sonra Çarşamba günü New Mexico hastanesine kaldırıldı. Aktörün temsilcileri dün öğleden sonra yaptıkları bir açıklamada, “Kalple ilgili bir olay yaşadıktan sonra Bob’un durumunun stabil olduğunu doğrulayabiliriz” dedi. “O ve ailesi, onunla ilgilenen inanılmaz doktorlar ve hemşirelere teşekkürlerini iletiyor. Odenkirk ayrıca herkese iyi dileklerini ilettikleri için teşekkür ediyor ve biraz mahremiyet diliyor”. Breaking Bad prequel serisinin 58 yaşındaki yıldızı Salı günü New Mexico, Albuquerque’de fenalaşmıştı. Aktörün fenalaşmasının ardından hemen ambulans çağırıldı.

Better Call Saul yıldızı Bob Odenkirk'in sağlık durumu bell oldu

Seriye dahil olan herkes Odenkirk’in sağlığına odaklanmaya devam ettiği için çekimler Çarşamba günü durduruldu. Çekimlerin ne zaman devam edeceği belli değil. Hem AMC hem de yapımcılar Sony Pictures Television temsilcileri henüz yorum yapmadı. Çarşamba öğleden sonra Bob’un oğlu Nate Odenkirk, babası hakkında “İyileşecek” diye tweet attı. Odenkirk, AMC’nin Emmy ödüllü draması Breaking Bad’de yarattığı avukat Saul Goodman rolüyle dört kez Emmy adayı oldu. Saul karakteri o kadar çok sevildi ki Breaking Bad bitmesine rağmen karakter kendine özel bir diziye sahip oldu. Breaking Bad ile aynı New Mexico merkezinde film çeken Saul, salgınla ilgili gecikmelerin ardından yapımların son aşamasındaydı.Yönetici yapımcılar Vince Gilligan ve Peter Gould’un imzasını taşıyan franchise, Sony Television’daki en değerli yapımlar arasında yer alıyor.

3D baskı ile köprü yapıldı: İnşaat sektörünün geleceği belli oldu