Bentley Akıllı Telefonu Resmileşti

Bentley akıllı telefonu ultra zenginler için geliyor. 

Mobil cihaz üreticisi Vertu ve Bentley 5 yıllık ortaklık anlaşması imzaladı. Bu anlaşmanın ilk meyvesi olacak Bentley akıllı telefonu ise resmileşti. Bentley akıllı telefonunun hedef kitlesi ise tahmin edileceği gibi ultra zenginler. Zaten cihazın sınırlı sayıda üretilmesi planlanıyor. Gelen haberlere göre Bentley akıllı telefonunundan yalnızca 2000 adet üretilecekmiş. Bu ultra lüks akıllı telefonun en merak edilen yanı ise elbetteki fiyatı. Bentley akıllı telefonunun fiyatının yaklaşık 37.500 TL olması bekleniyor.

 

gsmarena_001

 

Vertu’nun Bentley imzası ile üreteceği cihazın hem dış görünüş olarak hemde teknik özellikleri olarak oldukça yeterli olacağı söyleniyor. Cihazın arka yüzeyi gerçek deri ile kaplı olarak karşımıza çıkıyor ve deri kaplamanın üzerinde elmas süslemeleri bulunuyor. Cihazın üzerinde doğal olarak birde Bentley logosu bulunuyor.

Bentley akıllı telefonunun lüks ve şık görünümünün altında üst seviye teknik özelliklere sahip bir cihaz bulunuyor. Cihazın teknik özellikleri ise şöyle; Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 4.7 inç 1080p safir kristal kaplama ekran, 64 GB dahili depolama ve 13 megapiksel kamera. Bunların yanı sıra cihaz LTE teknolojisine sahip ve Android 4.4 KitKat ile geliyor.

Ayda 64 TL’ye Samsung Galaxy Note 4