Beklenen Galaxy S21 güncellemesi sonunda yayınlandı

s21 1

Teknoloji dünyasının en büyük markalarından biri olan Samsung, kullanıcı memnuniyetini üst seviyede tutabilmek için güncellemelere önem vermeye devam ediyor.

Beklenen Galaxy S21 güncellemesi sonunda yayınlandı. Samsung, son beş seneye kadar güncelleme konusunda oldukça zayıf bir markaydı. Neredeyse her gün bir Samsung kullanıcısının isyanlarıyla geçen dönemlerde, Güney Koreli teknoloji devi genelde rakiplerinin gerisinde kalıyor ve bu durumun düzeleceğine dair en ufak bir işaret göstermiyordu.

Galaxy S21 FE 5G

Ancak ne olduysa bir anda Samsung’da işler yoluna girmeye ve güncellemeler hem zamanında hem de çok geniş ölçekte yapılmaya başlandı. Üstelik bu durum, en çok yine Samsung’un işine yaradı ve kullanıcılarının gözünde müşteri memnuniyetine önem veren bir isim konumuna evrildi.

Galaxy S21 FE 5G

Beklenen Galaxy S21 güncellemesi sonunda yayınlandı

İşte şirket bu lezzetin tadını bir kere almışken, kolay kolay bir daha bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor. Henüz geçtiğimiz hafta Galaxy S22 kullanıcıları için Android 13 işletim sistemi destekli One UI 5.0’ın beta sürümünü kullanıma sunan Güney Koreli teknoloji devi, bu hafta ise Galaxy S21 kullanıcıları için benzer bir müjde var.

Samsung Galaxy S21, One UI 3.1.1 güncellemesi alıyor

Samsung’dan yapılan açıklamaya göre Galaxy S21 kullanıcıları da One UI 5.0’ı kullanmaya başlayabilecekken, bu serüvene katılabilmek için Samsung Members’e kayıt olmalı ve söz konusu uygulamayı akıllı telefonlarına yüklemeleri gerekiyor.

Güney Koreli teknoloji devi, henüz yeni işletim sisteminin son sürümünün tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında herhangi bir açıklama yapmazken, Samsung’a yakın kaynaklar bu sürenin çok uzamayacağından eminler.

Galaxy A04s modeli de resmiyete kavuştu