Bear Analytica, Yapay Zekâ ve Veri Analitiği ile Sektöre Güçlü Bir Giriş Yaptı

Bear Analytica

ITserv Technology, veri analitiği, veri güvenliği ve veri ile karar alma süreçlerini kolaylaştırarak iş optimizasyonunu hızlandıran yapay zekâ temelli teknolojiler geliştiren yeni şirketi Bear Analytica’nın lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdi.

 

Şirketlere uçtan uca teknoloji çözümleri sunan ITserv Technology, inovatif çözümleriyle bilişim sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Şirketlerin veri analitiği, veri güvenliği ve veri ile karar alma süreçlerini kolaylaştırarak iş optimizasyonunu hızlandıran, yapay zeka temelli teknolojiler üretme hedefli kurulan Bear Analytica şirketinin basın lansmanını dün İstanbul’da gerçekleştirdi.

Itserv Technology, Bear Analityca şirketinin yapay zeka ve veri analitiği teknoloji çözümleri ile sigorta, telekom, e-ticaret ve üretim sektörlerinde geniş kapsamlı hizmetler sunarak işletmelerin stratejik kararlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Bear Analytica

Veri Odaklı – Güvenilir Danışmanlık

Bear Analytica, Müşteri Kaybı Analitiği, Risk Analitiği, Dolandırıcılık Analitiği ve Müşteri Yaşam Boyu Değeri (CLTV) gibi kilit alanlarda inovatif çözümler sunarak işletmelere rekabet avantajı sağlıyor.

Özellikle üretim sektöründe Öngörücü Bakım, Enerji Optimizasyonu ve İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) gibi konularda öne çıkan çözümlerle, sektördeki teknolojik dönüşümün öncüsü olmayı amaçlıyor. ITserv Technology CEO’su Mehmet Ertan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Bear Analytica ile iş dünyasının en büyük zorluklarına çözüm sunmayı hedefliyoruz. Teknolojiyi sadece bir araç değil, stratejik bir avantaj olarak kullanarak müşterilerimize maksimum değer katmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Bear Analytica

Yapay Zekâ Ajanı

Lansmanda aynı zamanda Bear Analytica tarafından geliştirilen yapay zekâ ve veri analitiği platformu Bearcockpit’in de tanıtımı gerçekleştirildi. Bearcockpit platformu, son dönemde iş dünyasının teknoloji gündeminin popüler konusu olan yapay zekâ ajanlarının işletmelere entegrasyonunun gerçekleşmesi konusunda sektörde yeni bir kapı.  İşletmelerin yapay zekâ ajanlarını kendi ihtiyaçlarına göre kolayca oluşturmasına olanak sağlıyor.

Bu platform sayesinde, işletmeler veri tabanlı kararları optimize ederken aynı zamanda süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirebiliyorlar. Bear Analytica şirketi genel müdürü Burak Gürbüz, şunları söyledi: “Bear Analytica’nın yapay zekâ temelli çözümleri, işletmelerin geleceğe yönelik stratejilerini şekillendiriyor. Bearcockpit platformu sayesinde, yapay zekâ ve veri analitiği alanındaki çözümlerimizle müşterilerimize daha fazla değer katmayı ve onların iş süreçlerini optimize etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

“Nedir bu yapay zekâ ajanı?

Yapay zekâ ajanları, belirli görevleri yerine getirmek için veri analizi yapabilen, tahminlerde bulunabilen ve kararlar alabilen yazılımsal sistemlerdir. Bearcockpit, işletmelerin bu yapay zekâ ajanlarını kendi ihtiyaçlarına göre kolayca oluşturmasına olanak tanıyor. Bu platform sayesinde, işletmeler veri tabanlı kararları optimize ederken aynı zamanda süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirebilecekler.

Bear Analytica, ITserv Technology’nin yıllara dayanan tecrübesini ve küresel gücünü arkasına alarak inovatif ve veri temelli teknoloji çözümleriyle iş dünyasına yeni bir perspektif kazandırmayı hedefliyor.

Huawei MatePad Pro 12.2 inceleme: Bir çizim tahtası, bir laptop gibi