Batman: Arkham Origins Sonunda Android’e Taşındı

Batman Arkham Origins Sonunda Androide Taşındı

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Batman: Arkham Origins’in uzun süredir beklenen Android versiyonu nihayet Google Play Store üzerinden kullanıcılara sunuldu.

Çizgi roman ve sinema dünyasının popüler kahramanı Batman’i başarıyla oyun dünyasına taşıyan Arkham serisinin üçüncü oyunu olan Batman: Arkham Origins, geçtiğimiz yılın Ekim ayında piyasaya sürülmüştü. PlayStation 3, Xbox 360 ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulan Arkham Origins’in yayınlanmasından kısa bir süre sonra, oyunun aynı adı taşayan mobil versiyonunun da iOS ve Android kullancılarına sunulması bekleniyordu. iOS kullanıcılara beklendiği gibi Batman: Arkham Origins‘e kavuşmuş olsa da oyunun Android için yayınlanmamış olması hayal kırıklığı yarattı.

Batman_Arkham_Origins

Ancak Batman: Arkham Origins oynamak isteyen Android kullanıcıları için beklenen haber nihayet geldi ve NetherRealm Studios tarafından geliştirilen oyunun Google Play Store üzerinden yayınlandığı Warner Bros tarafından resmi olarak açıklandı. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak olan Arkham Origins hakkında açıklamalarda bulunan Warner Bros, oyunun mobil versiyonu ile konsol versiyonu arasında bağlantı kurulabileceğini ve böylece özel içeriklere erişilebileceğini belirtti. Android 4.0 ve üzere işletim sistemlerini destekleyecek olan Arkham Origins, Google Play Store üzerinden indirilebilir.

The Walking Dead Oyunu 3. Sezonla Dönecek