Avira 2015 Ürün Grubu Duyuruldu

avira gorsel

Avira 2015 ürün grubu tüketicilerin, yaşamlarında kullandıkları bilgisayarlar, mobil cihazlar ve internetin tüm katmanlarının dijital güvenliğini temin ediyor. 

Güvenlik uzmanı Avira, Avira 2015 ürün grubunu duyurdu. Yeni ürün grubu içerisinde piyasadaki en iyi güvenlik denetimini sağlayan üstün bir motor ve hem Android hem de iOS cihazlar için gelişmiş mobil güvenlik seçeneklerini içeriyor.

Avira kullanıcıları ürünü indirdiklerinde internette gezinme esnasında güvenliği sağlayan Avira Browser Safety (ABS) özelliğine de ilk kez sahip olmuş olacak. Ürünle birlikte gelecek olan Avira SafeSearch ise web sitesi tabanlı tehditleri engelleyerek kullanıcının mahremiyetini koruyacak. Avira 2015 ürünlerini indirme sürecinin bir parçası olarak, kullanıcılar Dropbox depolama hizmetini de indirebilecek.

avira_gorsel

Avira 2015, Avira’nın yıllara dayanan yalnızca bilgisayarı değil, kişiyi de korumaya yönelik ilkesinin daha da somut bir örneği niteliğinde. Avira Protection Cloud çözümü, ödemeli kullanıcılara, şüpheli dosyaları anında analiz için yükleme yoluyla zararlı dosyaları daha hızlı tanımlama hizmeti sunmayı sürdürecek. Avira’nın gelmiş geçmiş en hızlı zararlı yazılıma karşı koruma motoru xVDF (genişletilmiş Virüs Tanımlama Dosyası) virüs tanımlama dosyalarının sayısını artırıyor ve dosyaların indirilme hızlarını olabilecek en verimli hale getiriyor. Bu sayede sistem başlama hızı artarken, her güncellemeyle Virüs Tanımlama dosya boyutu ve VDF indirme hacmi azalıyor. Tüm bunların yanında ürün çok daha az kaynak tüketiyor.

Avira’nın yeni 2015 ürün grubu, Avira güvenlik uygulamalarının kurulumu ve yönetimi için tasarlanan çapraz uygulama platformu Avira Online Essentials üzerinden yönetiliyor. Bu işlem kullanıcının sahip olduğu tüm bilgisayar, tablet ve cep telefonlarını kapsıyor. Tüm süreçler tek bir noktadan ve kullanımı kolay bir kullanım panelinden yönetiliyor. Avira Online Essentials, tümüyle uyumlu tek çözümle cihazların tamamını koruyabiliyor.

The Big Bang Theory’de Howard’ın Annesi Hayatını Kaybetti