Avengers temalı OnePlus 6 doğrulandı!

avengers

Nisan ayı hem oyun, hem teknoloji hem de sinema tutkunları açısından son derece hareketli geçiyor. Keza oyun tarafında bir süredir merakla beklenen God of War raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Teknoloji tarafında baktığımızda amiral gemisi katili OnePlus 6 ile ilgili detayların zirve yaptığını görüyoruz. Sinema tarafında ise tüm zamanların en büyük bütçeli yapımı Avengers Infinity War Part 1 izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Açık konuşmak gerekirse, böyle bir Nisan ayı her zaman denk gelmeyebilir.

Avengers, OnePlus 6 ile hayat bulacak

Kısa süre önce OnePlus’ın Marvel ile Infinity War konusunda anlaşmaya vardığına dair bazı dedikodulara şahitlik etmişti. Bu dedikodulara göre, OnePlus ve Marvel Infinity War temalı özel bir OnePlus 6 modeli üzerine çalışıyordu. Hatta bu telefona dair ilk detaylar Hindistan’dan gelmiş ve cihazın Hindistan’a özel olabileceği belirtilmişti.

Nitekim geçtiğimiz gün Marvel ve OnePlus arasındaki işbirliği doğrulanmış oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre, Infinity War temalı OnePlus 6 ilk etapta Hindistan’da satışa sunulacak. Sınırlı sayıda üretilecek olan bu modelin, sonrasında Avrupa ve Amerika pazarına da gelmesi bekleniyor. Fakat yine de yaygın bir pazarlama ağı söz konusu olmayacak. Yani Avengers temalı modelin, Avrupa’da belli başlı ülkelerde satılacağı belirtiliyor.

Henüz telefonun fiyatı hakkında netleşmiş bir bilgi yok. Fakat bu model için ekstra bir ücret istenmeyeceği ön görülüyor. Zira geçtiğimiz sene OnePlus 5T modelinde de Star Wars filmi için benzer bir işbirliğine gidilmişti.

LCD ekranlı iPhone 2018 fiyatı ortaya çıktı