Servis Sağlayıcı, Time Warner’ın Peşinde!

2016 10 21t160808z 49229327 d1beuigvaeab rtrmadp 3 time warner m a at t 1

Amerika Birleşik Devletlerinin bir numaralı servis operatörü AT&T, Time Warner’ı satın almak için inanılmaz bir girişimde bulundu.

Amerika Birleşik Devletlerinin lider servis sağlayıcısı, dün akşam yani 21 Ekim 2016’da yaptığı açıklama ile, Time Warner için 85 milyar dolarlık bir teklifte bulunduğunu açıkladı. Eğer Time Warner cephesi, söz konusu anlaşmayı kabul ederse AT&T’; kablosuz, U biçimi kablolu ve uyduların televizyon yayınlarından akıl almaz bir güç kazanacak.

Eğer şirketin teklifi iki taraf tarafından da imzalanırsa, Time Warner desteği sayesinde AT&T; CNN, HBO, DC Comics ve Cartoon Network ile, Hulu’nun da yüzde 10’luk hissesine sahip olacak. Bu da “neredeyse” sınırsız bir medya gücü anlamına geliyor. Yani satın alan şirket; Amerikan medyasının ciddi bir bölümünde ve sosyal medya servisleri evreninde kayda değer bir söz hakkında sahip olacak. Gerçi sadece geçtiğimiz yıl 30 milyar dolar gelir ve 5 milyar dolar net kar elde eden Time Warner’ın satılma nedenine pek de akıl sır erdiremiyoruz.

AT&T

Hepsine Hükmedecek Tek Servis Sağlayıcı!

Randall Stephenson İcra Kurulu Başkanı Randall Stephenson, “İki şirket güçlerini birleştirirse inanılmaz bir güç ortaya çıkacak. İki şirketin müşterileri, mühendisleri ve diğer uzmanları tek potada birleşecek. Bu da rakiplerin kalbine korku salmak için yeterinden fazla. Projelerimiz gerçekleşirse, Premium içerik sunarak, gücümüze güç katacak. Televizyon dünyasında en üst düzey içerik, daima izleyenlerin kalbini fethetmiştir. Biz de dünyanın en iyi içeriklerini bünyemizde bulundurmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tekken 7 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!