Asus Zenfone 3 Max ‘in Fiyatı Belli Oldu!

Asus Zenfone 3 Max 2

Asus, Zenfone 3 modelinin uzun pil ömürü ile kullanıcılar tarafından sabırsızlıkla beklenen modeli Asus Zenfone 3 Max ’ı satışa sundu.

4100 mAh’lik batarya kapasitesine sahip ve aynı zamanda taşınabilir güç kaynağı olarak da kullanılabilen Zenfone 3 Max, 5,2 inç büyüklüğündeki IPS ekranı, PixelMaster 13 Megapiksel arka kamerası ve süper çözünürlük modu ile 52 megapiksel fotoğraf oluşturabilme özellikleriyle dikkat çekiyor.

Asus’un merakla beklenen ZenFone 3 ailesinin üyesi Zenfone 3 Max satışa sunuldu. E-ticaret platformu n11.com’de bunlardan biri. 4100 mAH’lik şarj kapasitesine sahip bataryasıyla uzun süreli kullanım imkânı sağlayan cihaz, ters şarj özelliği ile taşınabilir güç kaynağı haline de getirilebiliyor. Serinin diğer üyeleri gibi kaliteli tasarım izleri taşıyan cihaz, alüminyum kasası, 5,2 inç büyüklüğünde yüksek tanımlıIPS ekranı ve yüzde 75 ekran / gövde oranıyla gözlere hitap ediyor.Asus Zenfone 3 Max

Asus ZenFone 3 Max ‘in 13 megapiksellik PixelMaster özellikli kamerası bulunuyor. Yüksek çözünürlüklü dijital fotoğrafları sıfır bekleme süresi ile kaydedebilen cihaz aynı zamanda tasarım açısından da gayet tatmin edici. Telefonun arka yüzündeki 13 megapiksel çözünürlüklü arka kamera çarpıcı görüntüler kaydederken ön yüzündeki. 5 megapiksellik kamera kaliteli selfie ve video çekimleri sunuyor. 175 gram ağırlığında ve 8,3 mm’lik inceliğe sahip ZenFone 3 Max, şu anda 1.099 TL fiyatıyla satışa sunulmuş durumda. Fiyat performans anlamında kullanıcısını mutlu edecek cihazın farklı renk seçenekleri de bulunuyor.

Game Sultan Wolfteam konusunda rakip tanımıyor