ASUS Zenbook 14X OLED : En güçlü Zenbook, Türkiye’de

Zenbook 14X

İnce, hafif ve premium dizüstü bilgisayar kullanıcılarının ilk tercihi olan Zenbook Serisi’nin yeni üyesi, Türkiye’de teknoloji meraklılarıyla buluşacak. 14,5 inç 2,8K 120 Hz OLED ekrana sahip ASUS Zenbook 14X OLED, GeForce RTX ekran kartı, 13. Nesil Intel Core H serisi CPU’lar ve 70 Wh pil kapasitesi ile öne çıkıyor.  

ASUS, premium bir dizüstü bilgisayara sahip olmak isteyenler için üstün performans ve özellikler sunan Zenbook Classic premium ince ve hafif dizüstü bilgisayar serisinin en güçlü modeli Zenbook 14X OLED’i (UX3404) Türkiye’de satışa sunuyor. Ekim ayında Vatan Bilgisayar’da kullanıcılarla buluşacak olan akıcı çoklu görev üretkenliğine sahip Zenbook 14X OLED, performansı en üst düzeye çıkarmak için ASUS IceCool soğutma sistemi ile birlikte en yeni 13. Nesil Intel Core H serisi işlemciler ve 32 GB RAM özellikleri ile dikkat çekiyor.

Zenbook 14X

Daha büyük ekran daha iyi görüntü kalitesi

Benzersiz yaratıcılık için NVIDIA GeForce RTX 3050’ye kadar harici ekran kartına da sahip cihaz büyük ekranı ile de öne çıkıyor. 14 inç ekranlı bir önceki seriyi geliştirerek ekranı daha büyük tasarlayan ASUS, yeni modelinde de ekran kalitesini de iyileştirerek 14,5 inç 16:10 2,8K 120 Hz OLED HDR ekran sunuyor. PANTONE onaylı renk doğruluğu, sinema sınıfı DCI-P3 gamı bulunan ekran, göz sağlığına duyarlı ve  GS, TÜV Rheinland ve DisplayHDR True Black 600 sertifikasına sahip. Cihazda hareket halindeyken maksimum üretkenlik sağlamak için, hızlı şarj teknolojisi sahip uzun ömürlü 70 Wh pil ve esnek şarj cihazı seçimine olanak tanıyan USB-C Easy Charge desteği de bulunuyor.

Zenbook 14X

İki farklı sofistike renk seçeneği

16,9 mm inceliğinde ve 1,5 kg ağırlığında kompakt ve zarif kasası ile dikkat çeken Zenbook 14X OLED, Türkiye’de yüksek teknolojili çevre dostu Kumtaşı Beji plazma seramik alüminyum ve anodize Mürekkep Hokkası Grisi olmak üzere iki sofistike renkte satışa sunulacak.

Bitdefender uç nokta güvenliğinde lider olarak seçildi