ASUS Republic of Gamers, Azoth Extreme Modelini Duyurdu

Azoth Extreme

Bu %75 boyutlu özelleştirilebilir oyuncu klavyesi Azoth Extreme ; alüminyum alaşımlı kasa ve metal çerçeve, karbon fiber yerleştirme plakası, ayarlanabilir contalı montaj yuvası ve renkli OLED dokunmatik ekranla geliyor.

 

ASUS Republic of Gamers (ROG), birinci sınıf estetik ve üst düzey kablosuz performans sunan, metal çerçeveli hassas işlenmiş alüminyum alaşımlı kasaya sahip özel bir %75 oyun klavyesi olan Azoth Extreme’i duyurdu.

Karbon fiber yerleştirme plakası, keskin bir yazma hissi sunuyor ve tuş titreşimlerini minimumda tutuyor. Ayarlanabilir bir conta yuvasına sahip olan klavye, hızla açılıp kapatılabilen bir anahtar aracılığıyla sert veya yumuşak yazma hissi arasında geçiş yapabiliyor.

Klavyenin sağ üst köşesindeki tam renkli OLED dokunmatik ekran sistem bilgilerini ve klavye ayarlarını gösterebiliyor. Hemen yanındaki üç yönlü düğme ise ses seviyesi, multimedya, aydınlatma ve diğer ayarların anında özelleştirilmesine olanak tanıyor. Zaman içinde sıkılığını koruyan, geniş bilek desteği rahat bir yazma deneyimi sunuyor.

Azoth Extreme

Üstün üretim kalitesi

Göz alıcı ROG Azoth Extreme oyuncu klavyesi, kumlama, anodize etme, CNC işleme ve daha fazlasını içeren 12 aşamalı karmaşık bir üretim sürecinden geçen metal çerçeveli birinci sınıf alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip. Ayrıca Azoth Extreme, ROG Polling Rate Booster ile kullanıldığında 8000 Hz’lik etkileyici bir sorgu hızına ulaşırken 1600 saate kadar pil ömrü sunuyor.

 

Net yazı deneyimi ve mükemmel akustik

ROG Azoth Extreme, diğer oyun klavyelerinde yaygın olarak bulunan FR4, çelik, PC, POM veya pirinç yerine karbon fiber yerleştirme plakası kullanıyor. Karbon fiber, net yazma hissi için metal benzeri bir sertlik sunuyor ve esnekliğiyle yazarken titreşimleri etkili bir şekilde en aza indirmek için darbeyi mükemmel şekilde emiyor.

Azoth Extreme, titreşimleri emmek ve mükemmel akustik sunmak için anahtar çınlamasını ve yankıları en aza indiren iki PORON® katmanı ve bir silikon ped ile toplam üç sönümleme katmanı kullanıyor.

 

Ayarlanabilir contalı montaj yuvası

Yenilikçi conta montajlı tasarım, kullanıcıların klavyenin alt kısmında bulunan hızlı çevirmeli bir anahtar aracılığıyla yazma hissini ayarlamasına olanak tanıyor. Sert yazma modunda ROG Azoth Extreme, oyun oynamak için ideal olan hızlı geri tepme ile sert tuş vuruşları sunuyor. Alternatif olarak, Yumuşak mod ise uzun süre yazı yazarken rahatlık sağlamak için daha yastıklamalı ve yaylı bir his sunar.

Tam renkli OLED dokunmatik ekran

ROG Azoth Extreme’in sağ üst kısmında bulunan 1,47 inç tam renkli OLED ekran; klavye bağlantı durumu, Caps Lock ve PC/Mac modu göstergeleri gibi çeşitli bilgileri gösterebiliyor. Yüksek çözünürlüklü OLED ekrana dokunarak ve ekranı kaydırarak, donanım bilgisi ve kullanıcının saniye başına tuş vuruşlarını gösteren KPS özelliği gibi diğer çeşitli işlevler görüntülenebiliyor.

 

Ek özellikler

ROG Azoth Extreme, daha iyi akustik ile daha yumuşak tuş vuruşları sağlayan önceden yağlanmış ROG NX mekanik anahtarlara sahip. Üç farklı bağlantı modu sayesinde kullanıcılar cihazlarını Bluetooth, düşük gecikmeli ROG SpeedNova 2.4 GHz RF kablosuz veya standart kablolu USB ile bağlayabiliyor. Bluetooth ile eşzamanlı bağlantılar ve üç cihaz arasında kolay geçiş sağlanıyor. Klavye ile estetik bir uyum içinde olan genişletilmiş silikon bilek desteği, yazma konforu sağlıyor ve zaman içinde sıkılığını koruyor. Azoth Extreme’de farklı yüksekliklerde iki çift manyetik ayak bulunuyor. Kullanıcılar bunlar sayesinde klavyeyi kendil tercihlerine göre üç farklı açıda kullanabiliyor.

Tcl Movetime MT46X akıllı çocuk saatiyle çocuğunuz güvende olsun