Asus Nvidia RTX 20 Super serisini duyurdu!

Asus Nvidia RTX 20 Super

Asus, bugün Nvidia RTX 20 Super serisini duyurdu. RTX 20’nin abileri olan RTX 20 Super serisi oyun performasında ciddi artış sunuyor.

RTX 20 serisi ile AMD ile olan farkı arşa çıkaran Nvidia, bugün RTX 20 Super serisini duyurdu. Oyuncuların yakından tanıdığı Asus da RTX 20 Super serisinin yeni üyelerini tanıttı.

Asus Nvidia RTX 20 Super serisini duyurdu!

Yeni GeForce RTX SUPER GPU’lar, geleneksel rasterleştirilmiş ve gerçek zamanlı ışın izleme özelliğine sahip satış rekorları kıran oyunlarda en hızlı oyun performansını sunuyor.

ROG Strix GeForce RTX 20 SUPER serisi ekran kartları, üst düzey oyun deneyimi için bir dizi güç ve soğutma özelliğiyle geliştirildi. RTX 2060 SUPER’de bulunan Wing-blade fan tasarımı mükemmel soğutma performansı sağlıyor.

En yeni NVIDIA Turing oyun deneyimini en saf haliyle sunan ASUS Dual GeForce RTX 20 SUPER EVO serisi ekran kartları, performans ve sadeliği birleştiriyor.

Aksiyal fan tasarımına sahip ve kalın bir soğutucuya yer vermek için 2,7 slot yer kaplayan bu çift fanlı kartlar, örnek soğutma performansı sunuyor.

AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.6.3 çıktı!

ASUS Turbo GeForce RTX 2070 ve 2060 SUPER EVO ekran kartları, kısıtlı hava akımı olan sistemler için sıfırdan tasarlandı.

Ne zaman satışa sunulacak?

ROG Strix, ASUS Dual EVO, and ASUS Turbo EVO GeForce RTX 2070 SUPER ve 2060 SUPER 9 Temmuz, ROG Strix and ASUS Dual EVO GeForce RTX 2080 SUPER ekran kartları ise 23 Temmuz’da raflarda olacak.