ASUS GTX 780 Ti Ekran Kartı Kullanıcıların Beğenisine Sunuldu

ASUS GeForce GTX780TI 3GD

ASUS’a özgü GPU Tweak aracı, %25 daha fazla CUDA çekirdeği, PhysX ve TXAA teknolojileri sayesinde GTX 780 Ti daha hızlı, daha akıcı ve net görüntüler sunuyor.

GTX 780 Ti, ASUS ekran kartlarına özgü GPU Tweak aracı ile donatıldı. Bu kullanımı kolay araç sayesinde kullanıcılar GTX 780 Ti’dan en iyi performansı almalarını sağlayacak birçok benzersiz ayara erişebiliyorlar. Grafik işlemci ile video-bellek için voltaj ve saat hızlarına, soğutma fanı hızlarına ve güç tüketimi eşik değerlerine gerçek zamanlı olarak ince ayar yapabilme bu ayarlardan sadece birkaçı. Bu sayede hız aşırtma yapmak hem daha kolay hem de daha güvenli hale geliyor.

ASUS GeForce GTX780TI-3GD5_with box

En Yeni Teknolojiler ile Daha Hızlı, Daha Akıcı ve Net Grafikler

NVIDIA  GPU Boost 2.0, GTX 780 Ti’ın saat hızını üst seviyeye çıkarırken güç ve sıcaklık üzerinde tam kontrol imkanı sağlıyor; daha iyi bir oyun deneyimi için daha hızlı görseller sunuyor.

Gerçek hayattaki fiziksel etkileşimlerin daha gerçekçi bir simülasyonu için NVIDIA PhysX  ile donatılan GTX 780 Ti ayrıca Hollywood tarzı bir özel efekt olan NVIDIA TXAA  geçici anti-aliasing teknolojisi ile daha akıcı ve net grafikler elde edilmesini sağlıyor. Yeni ekran kartında yer alan GeForce ShadowPlay kayıt aracı ise kullanıcıların oyunlarındaki en gurur verici anları Ultra High Definition (UHD/4K) çözünürlükte yakalayabilmelerine olanak veriyor.

Yüksek Kapasiteli Bellek ile En Yüksek Detay İçin Geliştirildi

ASUS GTX 780 Ti, oyunseverlerin eğlencelerini en üst seviyeye çıkarmak için 3GB ultra hızlı GDDR5 bellek ile donatıldı. Grafik işlemci üzerinde mozaik şemaya izin vermesi sayesinde oyun görüntülerine çok daha fazla ve ayrıntılı geometriler eklenebilmesini sağlayan DirectX 11.2 standardı ile karakterler, gişe rekorları kıran filmlere rakip olacak kadar ayrıntılı bir şekilde hayat buluyor.

Siber Korsanlara Yardımcı Olmayın