Asus Adolbook13 2021 fiyatı ve tüm özellikleri

Asus Adolbook13 2021 ozellikleri fiyati

Asus Adolbook13 2021 en çok beklenen dizüstü bilgisayarlar içerisinde yer alıyordu. Türkiye’de kullanıma sunulup sunulmayacağı büyük bir merak konusuyken fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı.

Asus Adolbook13 2021 yeni favori olacak gibi görünüyor. Küresel çapta en iyi bilgisayarlar arasında gösterilen Asus marka cihazlar, düzenli olarak yenileniyor. Dünyanın ilk metal gradyan renkli dizüstü bilgisayarı olma özelliğine sahip Adolbook14 alternatifi yeni bir Asus cihazı daha geldi. Bu cihazın genel özelliklerine bakıldığında, yüksek performans sağladığı görülüyor.

Asus diğer dizüstü bilgisayarlar ile kıyaslandığında genellikle performansa daha fazla ağırlık veriyor. Tasarım açısından bir miktar daha geri planda olsa bile, yine de donanım bakımından oldukça güçlü cihazlara yer veriyor. Hadi gelin lafı daha fazla uzatmadan bu modelin özelliklerine birlikte bakalım.

Asus Adolbook13 2021 hangi özellikleri sunuyor

Cihazın genel özelliklerine bakıldığında, birçok kişiyi memnun edecek detaylar yer alıyor.

Asus Adolbook13 2021

  • 11. nesil Intel Core i5 1135G7 işlemci.
  • 16 GB LPDDR4X RAM.
  • 512 GB M.2 SSD.
  • 13,3 inç büyüklüğünde FHD çözünürlük sunan ekran.
  • 1.19 kilogram ağırlık ve 13,9 mm kalınlık.
  • USB 3.1, USB 2.0 ve USB Type-C bağlantısı.

Bu özelliklere bakıldığında gerçekten de iyi bir performans sağlayabileceği görülüyor. Ayrıca batarya bakımından değerlendirildiğinde 50 Wh, uzun bir süre dayanabilecek güç ve performansa sahip olduğu farkediliyor.

Asus Adolbook13 fiyatı?

Cihaz, fiyatı bakımından değerlendirildiğinde 765 dolar olması planlanıyor. Yani böyle bir durumda mevcut kur ile hesaplandığında 5640 TL fiyatı ile Türkiye’ye gelecek. Elbette vergilerle birlikte bunun daha da yüksek olacağını söylemek gerekiyor.

Peki siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.