Assassin’s Creed Modern Senaryoya Yöneliyor!

Assassins Creed Modern Senaryoya Yoneliyor

Ubisoft’un son topluluk canlı yayınına göre Assassin’s Creed serisinin gelecek oyunları, modern zamanda geçen kısımlara yönelecek.

Assassin’s Creed serisinin baş yazarlarından Darby McDewitt, yayın sırasında Monteriggioni kasabasının modern halinin serinin geleceği için ilham kaynağı olacağını belirtti.

Assassin's Creed Modern Senaryoya Yoneliyor!

Başarılı oyun stüdyosu milyonlarca fanı bulunan Assassin’s Creed serisinin gelecek oyunları hakkında yeni ipuçları verdi. Serinin baş yazarlarından Darby McDewitt yayın sırasında Monteriggioni kasabasının modern halinin serinin geleceği için ilham kaynacağı olabileceğini belirtti.

McDewitt yayında, “Bu sadece AC2’den Monteriggioni’yi tekrar kullanabildiğimiz için yapılmıştı. Planımız, elimizdeki malzemeleri zekice yeniden kullanıp daha oturaklı ve geniş bir modern güne sahip olmak. Her zaman daha fazla modern hikaye olmasını istiyoruz ama nasıl yapacağımız konusunda çok akıllı davranmak zorundayız. Unity’de daha fazla modern hikaye segmenti olmasını planlıyorduk ancak olmadı.” ifadelerine yer verirken, gelecekle ilgili birkaç ipucu da verdi.

Oyunun alternatif tarih elementi olan İlk Uygarlık efsanesi üzerine çalıştıklarını belirten McDewitt, bu uygarlıkla ilgili 500 – 700 yıllık bir tarih yazdıklarını açıkladı. Hem büyük ve önemli anları, hem de ufak tefek olayları ve detayları barındıran bu tarih dökümanıyla birlikte herhangi bir oyunda geliştirici Juno’ya ya da Minerva’ya referans vermek istediğinde ne tarihte nerede ne yaptıklarını bilecek ve hem rahat hem de istikrarlı bir şekilde referans verebilecek.

Serinin yeni oyunu Assassin’s Creed: Victory, Viktorya dönemindeki Londra’da geçiyor ve oyunun sonbaharda piyasaya çıkması bekleniyor.

The Order: 1886 Yasaklandı!