Ascend Mate 7 için Marshmallow testlerine başlandı!

Ascend Mate 7 için Marshmallow

Huawei Ascend Mate 7 için Marshmallow yani Android 6.0 güncelleme denemeleri başladı. Test sürecine katılmak ister misiniz?

Çinli firma Huawei’nin 2014 yılında duyurduğu Ascend Mate 7 için Marshmallow güncellemesinin beta süreci başladı. Ülkemizde de satışta olan model yeni güncelleme ile hızlanacak ve daha güvenli hale gelecek. Huawei, test sürecine katılmak isteyen kullanıcılar için bir e-posta adresi de yayınladı.

Ascend Mate 7 için Marshmallow güncellemesi

Donanım seviyesi olarak Samsung Galaxy Note 3 ile neredeyse aynı olan Huawei Ascend Mate 7 modeli ülkemizde hala satılıyor. Performansını günümüz koşullarında orta segmentli bir cihaz olarak değerlendirebiliriz ancak cihaz günlük işlerin ve orta seviyeli oyunların üstesinden kolayca gelebilecek kapasitede. Bu cihaz şimdi Android 6.0 Marshmallow ile tazelenecek. Huawei’nin güncelleme listesindeki cihaz için güncellemenin beta süreci başladı. Farklı versiyonlar ile denenecek güncelleme, herhangi bir hata bulunmazsa küresel çapta dağıtıma çıkacak. Ancak güncellemenin ne zaman çıkacağı henüz belli değil.

Ascend Mate 7 için Marshmallow güncellemesi MT7-L09 ve MT7-TL10 versiyonlarını kapsayacak. Eğer bu güncelleme için beta sürecine dahil olmak istiyorsanız, Huawei bir e-posta adresi de paylaşmış durumda. [email protected] e-posta adresine cihazınızın IMEI durumunu yollamanız halinde, geliştiriciler sizi uygun görürse test sürecine dahil edebiliyor. Bu sayede herkesten önce Android 6.0 Marshmallow güncellemesini cihazınıza beta olarak yükleyebiliyorsunuz.

Renault, 15.000 Aracı Geri Çağırdı!