Arrow’dan Kötü Haber Var!

1208 arrow arrow

Arrow’un baş rol oyuncusu Stephen Amell, serinin hayranlarına kötü haberi verdi. Amell’e göre, ünlü televizyon serisinin zamanı son derece kısıtlı.

Arrow serisindeki Oliver Quenn rolüyle dünya çapında tanınan Stephen Amell, serinin geleceği hakkında, hayranları üzecek bazı bilgiler paylaştı.

Stephen Amell’in Facebook’ta yaptığı açıklamaya göre, Arrow’un beşinci sezonu, aynı zamanda TV serisinin nihai sezonu olacak.

Arrow

Stephen Amell “Biz, baştan beri beş sezonluk bir seri planlamıştık. Bu tür bir plan yapmak, takdir edersiniz ki fazlasıyla cesaret ister. Planlarımız beşinci sezonun, Oliver Queen’in adada geçirdiği 5 yıllık vakit gibi nihayet olması. Elbette kesin ifadeler kullanmam yanlış olur; kim bilir, belki beşinci veya altıncı sezon da çevrilir ama gerek yapımcıların, gerekse benim düşüncem beşinci sezonu, final olarak işaret ediyor. Bunun ötesini hayal edemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Doğrusunu söylemek gerekirse, beşinci sezon, yapımın finali olursa pek de hayal kırıklığına uğramayız. Zira, pek çok eleştirmen ve izleyiciye göre dizi, fantastik bir aşk hikayesine döndü. Şunu da kendi gözlemlerimizle ifade edebiliriz ki, Yeşilçam eserlerine taş çıkartırcasına garip bir dram yaşanıyor ve karakterler hayal kırıklığı yaratıyor. Arrow’un öne çıkması gereken sahnelerde, tüm ekip anlamsız biçimde bir araya geliyor ve hiçbir anlamı olmayan ucuz dramlar (Sara Queen, Dinah Lance hatta Felicity Smoak) yaşanıyor.

Bu durum, elbette reytingleri de etkileyecek duruma geldi. Umarız bu problemlerin üstesinden kısa sürede gelinir ve dizi de, eski ivmesine kavuşur.