Arazi şartlarına uygun depolama: Lacie Rugged Thunderbolt

LaCie Rugged Thunderbolt 1

Bu sonbaharı doğa ile iç içe ve zorlu arazi şartlarında geçirmek isteyenler için iyi haberlerimiz var. Lacie Rugged Thunderbolt ile tanışın.

Dağ bisikleti, tırmanış ve diğer doğa sporlarıyla uğraşan sporseverlerin yaşadığı heyecanlı anları video ve fotoğraf çekerek ölümsüzleştirmesi kadar bunları en güvenli şekilde korunması da önem arz ediyor. Eğer siz de extreme sporlara meraklıysanız ve yaşadığınız anları en güvenli şekilde korumak istiyorsanız, LaCie’nin yeni taşınabilir diski Rugged Thunderbolt tam size göre! Artık hareket ve hızınızdan ödün vermek zorunda kalmayacaksınız.

lacie-rugged-thunderbolt

Dayanıklılığıyla Güven Veriyor!

Depolama cihazlarının yaşadığı en büyük sorunların başında gelen dış güvenlik konusunu en etkili biçimde sağlayan LaCie Rugged Thunderbolt, tüm zorlu arazi şartlarına uyum sağlayabiliyor. Darbelere, suya, toza ve kuma karşı dayanıklı olarak tasarlanan LaCie Rugged Thunderbolt, 2 metre yükseklikten düştüğünde bile hiçbir şekilde zarar görmüyor. Ayrıca, tam 1 tona kadar olan baskılara karşı dayanıklı olma özelliğiyle en zorlu şartlarda bile çalışacağını kanıtlıyor.

lacieruggedthunderbolt_doga2

Hızı ve Hafifliği Size Ayak Uyduruyor!

LaCie Rugged Thunderbolt’un içinde bulunan entegre thunderbolt kablosu kullanıcılara ultra hızlı veri aktarım imkanı sunuyor. 4 GB veriyi 10 saniyede aktarabiliyor. Ürün aynı zamanda USB 3.0 arabirimi üzerinden de aktarım yapabiliyor.

Ağırlığı, kapasiteye göre değişkenlik gösteren ürünün maksimum 380 gram ağırlığa sahip olması da size fazladan ağırlık oluşturmuyor.

Ürünün 250 GB, 500 GB, 1 TB ve 2 TB kapasite alternatifleri bulunuyor.

Peugeot 308 1.6 BlueHdi120 HP eAT İnceleme!