Apple’dan iOS 7 Tehdidi!

iOS 7

Apple’in iOS 7 hakkında yaptığı açıklamayla tüm gözleri üstüne çekerken, tehdit dolu sözler bakın kimler için söyleniyor.

iOS-7

Bildiğiniz gibi bilgisayarların hayatımıza girmesinden sonra her geçen gün gelişen teknolojinin gereği olarak, gelişen işletim sistemlerini gördük. Microsoft bu konuda sürekli çalışarak kullanıcı dostu işletim sistemleri üretmeye çalıştı. Uygulama geliştiricileri de bu durumda her işletim sistemi için uygulama yazmaya başladı. Microsoft’un da desteklediği bu durum Apple cephesinden farklı bir şekilde uygulanmak isteniyor.

Teknoloji devi Apple yaptığı son açıklama ile uygulama geliştiricilerine tehditkar sözlerde bulundu. Buna göre geliştiricilerin iOS 7’ye geçmedikleri takdirde iStore’dan atılacaklarını açık açık belirtti.

Çok açık bir şekilde yazılım geliştiricileri tehdit eden Apple, geliştiricilerin geliştirdiği uygulamalara iOS 7 uyumluluğunu sağlayabilmesi için 14 Şubat 2014 gününe kadar süre tanıdı. Apple bir an önce iOS 7’ye geçilmesinde ısrarlı gibi görünüyor.

Bu durum tabii ki bir çok kullanıcının da başını ağrıtacak gibi duruyor. Nitekim cihazlarını iOS 7’ye yükseltmeyen kullanıcıların, eski sürüm uygulamaları kullanmak istemeleri halinde çok fazla sorun yaşayacağı da aşikar.