Apple Watch 2 inceleme (video)

apple watch series 2 fiyat

#İŞBİRLİĞİ

Apple Watch 2, ses getirecek değişikliklerle yenilendi. Akıllı saat dünyasını altını üstüne getirecek olan bu yeni ürüne yakından bakıyoruz. Apple Watch 2 inceleme altında.

Apple Watch 2 inceleme altında. Apple Watch 2 , iki çekirdekli bir işlemciye sahip. Bu işlemci yüklenen uygulamaları çok daha hızlı açabiliyor. Tabi bunu yaparken güç yönetiminde cimri davranıyor. Dolaysıyla 18 saat’lik güç tüketimi değişmemiş. Yaptığımız testlerde Apple Watch Series 2’nin oldukça hızlı olduğunu gördük. Bununla birlikte, çok fazla oynanmadığında, yaklaşık 2 gün dayandığına şahit olduk. Ürünü kablosuz şarj prosedürü ne yazık ki değişmedi. İçinde bulunan GPS yongası birçok kişiyi memnun edeceğini düşünüyoruz. Özellikle de sporcuları. Çünkü GPS’i kullanmak için iPhone’a ihtiyaç duyulmuyor.

Apple Watch Series 2, bir önceki nesille göre çok daha performanslı olduğu bir gerçek. Özellikle saatin içinde yüklü olan uygulamalarda bu hemen fark ediliyor. Uygulamaları çok daha hızlı çalıştırabildiğiniz gibi, WLAN performansı da bir önceki nesille göre artmış olduğunu gördük. Daha iyi bir işlemci ve GPU birimine sahip olan Apple Watch Series 2, düşük güçte yüksek bir işlem performansına sahip. Bununla birlikte kendi içinde en parlak ekran ile donatılmış. Öyle ki ışıklı ortamlarda bile bu ekrana rahatlıkla bakılabiliyor.

Uzun lafın kısası. Apple, Watch Series 2 ile tüm beklentileri yerine getirdiğini söylemeliyiz. Bu ürün akıllı saatler kategorisinde en tepeye yerleşti. Bununla birlikte de Spor saatlerine de ciddi bir rakip olmaya başladı.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Kaspersky Kanadından Microsoft’a Ağır Eleştiri!