Apple iOS 11.2.1’i Resmen Yayınladı

ios11

iOS 11.2 ile gelen hataları düzelten, yama versiyon iOS 11.2.1 bu akşam itibariyle yayınlandı. Tüm yenilikler ve düzeltmelerin detayları haberimizde.

Şimdiye Kadarki En Kararlı Sürüm: iOS 11.2.1

Rutin düzenlenen eylül ayı lansmanında tanıtılan, Apple’ın yeni sürüm mobil işletim sistemi iOS 11, bir güncelleme daha aldı. Başlarda oldukça sorunlu olan, sonrasında hızlı yamalarla düzeltilen sistem, bazı yanlarıyla hala tartışılsa da stabil şekilde görevini yerine getirebiliyor. iPhone’ların yeniden başlamasına sebep olan hatanın ardından erken yayına almak durumunda kalınan 11.2, beklenmedik şekilde gönderilince, başka birtakım hatalara ve eksiklere sebebiyet vermişti. Ayrıca homekit’in kullanımıyla ilgili ciddi bir güvelik açığı bulunuyordu. Şirket tüm bunları çözdü.

Bu akşam dağıtımı başlayan 11.2.1‘le beraber gelen en büyük değişim homekit’in çalışmasını düzeltmek ve güvenli hale getirmek oldu. Ayrıca şimdilik sadece Amerika’da çalışan Apple Pay Cash de tam olarak çalışmaya başladı. 11.2‘nin çıkışından 1.5 hafta sonra yayına alınan sürüm, tüm iOS 11’li cihazlara gönderilmiş durumda.

Apple’ın iPhone Xc sorunsalı