Apple ’dan Onaylı Yedek Şarj Birimi CasePower A90

A90 Black

DataStar, CasePower’ın Apple tarafından onaylı yedek şarj birimi olan A90 modelini satışa sundu. iPhone’ları şarj edebilen ürün, çift taraflı girişe sahip ve ikinci mikro USB girişi sayesinde diğer telefonları da şarj edebiliyor.

DataStar, İsveç merkezli güvenilir üretici olan CasePower’ın yeni bir yedek şarj birimini satışa sundu. Apple tarafından onaylı olan CasePower A90 model şarj birimi, iPhone 5 ve 5S modellerini tam şarj edebiliyor. Şık bir tasarıma sahip olan ürünün çift taraflı girişi bulunuyor.

Bir tarafında iPhone’a özel giriş, diğer tarafında ise mikro USB girişi olan ürün sayesinde diğer akıllı telefonları şarj etmek de mümkün. Böylece tek bir yedek enerji deposu ile farklı cihazların şarj sorunu ortadan kalkabiliyor.

iBooster 2600mAh gücünde pile sahip olan CasePower A90, özel kablosu sayesinde iPOD’ları da şarj edebiliyor. Sadece 80 gr ağırlığında olan ürün, siyah şık bir kasaya sahip. Uygun boyutları nedeniyle (108 x 53 x 32 mm) her yere taşınabilen ürün, günümüzde akıllı telefon kullanıcılarının en önemli sorunu olan şarj bitmesine çözüm oluyor. iPhone 5 ve 5S’i tam şarj edebilen ürün, diğer akıllı telefonları ise ortalama yüzde 80 şarj ediyor.A90-Black

CasePower’ın Türkiye distribütörü DataStar tarafından satışa sunulan ürünün fiyatı ise 69 USD+KDV olarak açıklanıyor.

CasePower A90 Yedek Şarj Birimi

–       iBooster 2600mAh

–       Apple tarafından onaylı (Made for iPhone)

–       iPhone 5 / iPOD şarj edilebiliyor

–       Mikro USB girişi sayesinde diğer cihazlar da şarj edilebiliyor

–       Lityum ION pil

–       5V/1A giriş/çıkış

–       80 gr ağırlığında

–       108 x 53 x 32 mm boyutlarında

–       Fiyat: 69 USD+KDV (Tavsiye edilen satış fiyatıdır).