Android VLC Güncellendi

VLC for Android Updated with Background Playback for Video More 479849 2

VLC; yani tam adıyla Video Live Codec her gün popülerliğine popülerlik katmakta.

Bir süre önce Windows Phone’lu cihazlarla buluşan popüler Video Oynatma programı şimdi de Android’e çıkarma yapmış durumda.

VLC’nin Windows Phone sürümü de kısa bir süre önce güncellenmişti. Güncelleştirme ile beraber uygulamada yaşanan çökme problemlerinin de önüne geçilmişti.

Tasarımcılar; Android’çiler için de güzel şeyler yapmak için çalışmalar gerçekleştiriyor. VLC; Android’in meşhur mağazası Google Play Store da popüler bir konumda yer alıyor.

Yayınlandığından beri tam 1 milyon kullanıcı tarafından VLC; cihazlara indirilmiş durumda. VLC’nin Android sürümü yeni özellikler ve geliştirmelerle karşımıza çıkıyor.

VLC-for-Android-Updated-with-Background-Playback-for-Video-More-479849-2

Android’in yenilenmiş VLC sürümünün kod ismi VLC 1.3.2. Bu sürümde video ve ses arasında yaşanan eş zaman sorunu ortadan kaldırılmış durumda.

Tabii ki yenilikler sadece bununla mı kısıtlı tabii ki de değil. Uygulamanın tasarımı da baştan aşağıya yenilenmiş durumda.

Ses oynatıcı özelliği VLC’nin yan araç çubuğuna eklenmiş durumda. Google Play Store’a uğrayarak VLC’yi güncelleyebilirsiniz.

Yol ve Trafik Durumunu Önceden Tahmin Edin