Android 12 alan ilk telefonlar belli oldu!

Android 12 şimdi Pixel telefonlara yayılıyor!

Merakla beklenen Android 12 güncellemesi sonunda yayınlandı. Peki Android 12 güncellemesini alan ilk şanslı telefonlar hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Android 12 alan ilk telefonlar belli oldu! Google uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni Android sürümünü sonunda kullanıma sundu. Kararlı sürümü alan ilk telefonlar da netlik kazandı.

Amerika merkezli yazılım devi, yeni Android sürümünde direkt olarak oyun deneyimine odaklanacak. Android 12 ile güncellenecek olan modellerin kullanıcılarına üst seviyede oyun deneyimi yaşatması planlanıyor.

Aynı durum Android 12 ile gelecek olan düşük teknik özelliklere sahip modeller için de geçerli. Bakalım Google gerçek anlamda kullanıcılarını memnun etmeyi başaracak mı? Bunu zamanla göreceğiz. Peki gelelim ilk güncelleme alan modellere. Android 12’ye yükseltilen ilk modeller hangileri?

Android 12 gizlilik ayarlarından nasıl yararlanılır?

Android 12 alan ilk telefonlar belli oldu!

Google klasik olarak güncellemeyi ilk olarak kendi cihazları için yayınladı. Google Pixel 3’te de dahil tüm yeni Pixel modelleri güncellemeyi aldı. Dip not olarak belirtelim. Bu Android 12’nin kararlı sürümü. Fakat sürümün kararlı olması sıfır hata ile çıktığı anlamına gelmiyor.

Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 3a XL
Google Pixel 4
Google Pixel 4 XL
Google Pixel 4a
Google Pixel 4a 5G
Google Pixel 5
Google Pixel 5a

Bakalım 3. parti markalar tarafında Android 12 güncellemesini çıkaran ilk isim kim olacak. Bunu merakla bekliyoruz. Fakat ibrenin Oppo’dan yana olduğunu da hatırlatalım.

Kazanan kim olacak? Huawei mi, Apple mı, Samsung mu?