Andorid kullanıcılarına oyun tavsiyesi:DeatWall

deathwall 7

Android işletim sisteminde çalışan oyunlara her gün yenileri ekleniyor.Bu oyunlarda bazıları diğerlerine oranla bir adım öne çıkıyor.Bu oyunlardan biri de DeatWall oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Oyun kapsamında elinizde  bir meşale ile gizemli duvarlar arasında çıkışı aramakla oyunda vakit geçiriyorsunuz. Gizemli labirentten çıkabilmek için; öncelikle yeteri kadar obje toplamanız gerekiyor. Sonra ise çıkışı bulmalısınız ve bu işlemleri süreye uygun bir şekilde gerçekleştirmelisiniz. Duvarların da sizi takip ettiğini düşünebileceğiniz, yazılar ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Oyun seviye seviye yükselmektedir ve her seviyede farklı zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Oyun yapımcıları, oyunun güncellemeleri konusunda rehberlik olması adına yorumları göz önüne almaktadır. Oyunun; Türk yapımcılar tarafından yapılması da ayrı bir önem taşımaktadır. İyi eğlenceler.

deathwall-

DeatWall oyunu Google Play üzerinden https://play.google.com/store/apps/details?id=com.NakoStudios.DeatWall  linki üzerinden indirebilirsiniz.