AMD Radeon PRO W7600 ve PRO W7500 iş istasyonu grafik kartları duyuruldu

PRO W7600

AMD yaptığı açıklama ile AMD Radeon PRO W7000 Serisi grafik serisine iki yeni modelin eklendiğini duyurdu. AMD Radeon PRO W7600 ve AMD Radeon PRO W7500 iş istasyonu grafik kartları medya ve eğlence, tasarım ve üretim, mimarlık, mühendislik ve inşaat gibi çeşitli profesyonel sektörlerdeki ana akım iş yüklerinin üstesinden gelmek için tasarlandı.

AMD RDNA 3 teknolojisinden yararlanan yeni grafik kartları olağanüstü performans, olağanüstü kararlılık ve dikkat çekici verimlilik sunmak için optimize edildi. Yoğun veri gerektiren görevleri zahmetsizce desteklemek ve inanılmaz ayrıntı ve gerçekçiliğe sahip ışın izlemeli render işlemlerini mümkün kılmak için 8 GB yüksek hızlı GDDR6 belleğe sahip olan kartlar  ( PRO W7600 ), aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi temel özellik sunuyor:

PRO W7600

  • AMD RDNA 3 Mimarisi – Yeniden tasarlanan işlem birimleri, ışın izleme ve yapay zeka hızlandırıcılarını birleştiren ikinci nesil AMD Infinity Cache teknolojisi ve ikinci nesil ışın izleme teknolojisine sahiptir. Ayrıca 3D modelleme, animasyon, render, video düzenleme ve genel çoklu görevler için AEC, D&M ve M&E iş akışlarına yönelik optimizasyonlar sunar.

 

  • Özel Yapay Zeka Hızlandırma – Yeni yapay zeka talimatları ve artırılmış yapay zeka verimi, önceki nesil RDNA 2 mimarisine göre 2 kat daha fazla performans sağlar.

 

  • DisplayPort 2.1 ile AMD Radiance Ekran Motoru – 12 bit HDR renk desteği ve 68 milyardan fazla renk ile ekran çıkışları yeni nesil ekranları ve çoklu monitör yapılandırma seçeneklerini destekleyerek ultra etkileyici bir görsel ortam yaratır.

 

  • Optimize Edilmiş Sürücü Performansı ve Profesyonel Uygulama Sertifikasyonu – AMD, önde gelen profesyonel yazılım uygulama satıcılarıyla kapsamlı bir uygulama sertifikasyon programı üzerinde çalışmaya ve AMD Radeon PRO grafik kartlarının 7/24 zorlu ortamlar için üretilmesini ve olağanüstü standartları karşılayacak şekilde test edilmesini sağlamaya devam ediyor.

 

AMD Radeon PRO W7600 ve AMD Radeon PRO W7500, 2023’ün 3. çeyreğinde önde gelen etailer ve perakendecilerde satışa sunulacak. Ürünün OEM iş istasyonları ve SI sistemlerinde bu yılın sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyor. Duyurulan yeni modeller hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

AMD Radeon PRO W7600 ve PRO W7500 iş istasyonu grafik kartları duyuruldu.

Huawei MateBook X Pro 2023 laptop: Şık tasarım, yüksek performans!