Altın PS4 ve Xbox One Ortaya Çıktı

jumbo unveils gold ps4 at games14 3

İtalyan tasarımcıların ortaya çıkardığı altın kaplama yeni nesil konsollar Dubai’de satışa sunulacak.

Teknoloji her geçen gün gelişirken teknolojik aletlerde her geçen gün hayatımızın daha önemli bir yerini kaplıyor. Bu noktada teknolojik aletlere verdiğimiz önem ve değerde bir o kadar artıyor. Öyle ki teknoloki aletleri olduğu gibi kullanmakla kalmıyor, cihazlarımızı kendi zevkimize göre değiştirebiliyoruz. Bu değiştirme kimi zaman çok fazla maliyet gerektirmese de eğer oyun konsolunuzu altın kaplatmak isterseniz maliyet epey artıyor.

 

jumbo-unveils-gold-xbox-console-at-games14-2-720x4_qtxu

 

Yeni nesil oyun konsolları olan Playstation 4 ve Xbox One’ın fiyatları çoğu oyuncu için pekte ucuz sayılmaz. Ancak bazı oyuncular var ki sadelikten değil abartıdan hoşlanıyor. İşte abartıdan hoşlanan konsol oyuncuları için ortaya çıkan altın kaplama PS4 ve Xbox One’lar İtalyan mücevher tasarımcısı Gatti tarafından özel olarak üretiyor.

Gatti hazırlamış olduğu altın kaplama PS4 ve Xbox One’ları Dubai’de düzenlenecek GAMES14 kapsamında satışa sunacak. Altın kaplama yeni nesil konsolların fiyatları ise yaklaşık 15.000 dolar.

Peki altın kaplama konsollar ile normal konsollar arasında ne kar mı var ? Tabi ki hiçbir fark yok. Sadece paranız çoksa sadece açıp kapatırken dokunacağınızın konslun altın olduğunu düşünerek memnun olabilirsiniz.

Tüm Okul İhtiyaçlarınız Bir Tık Uzakta