Altın iPhone 6 Ön Siparişe Sunuldu

brikk iphone 6 gold

iPhone 6’nın altın ve platinyum kaplama modelleri ön siparişe sunuldu. 

Apple’ın yeni gözdesi iPhone 6 henüz resmi olarak tanıtılmamış olmasına rağmen cihaz hakkında her gün sızıntı haberler ortaya çıkıyor. Son gelen haberlere göre ise iPhone 6’nın 24 karat altın kaplama ve platinyum kaplama modelleri ön siparişe sunuldu. Los Angeles merkezli bir lüks aksesuar tasarımcısı ve üreticisi olan Brikk iPhone 6 daha resmi olarak gözükmemesine rağmen iPhone 6’nın altın ve platinyum kaplama modellerini ön siparişe sunarak süpriz yaptı.

 

gsmarena_001

 

Brikk’in basına sunduğu fotoğraflar oldukça şık görünümleriyle dikkat çekiyor. Özellikle akıllı telefonunda şıklığa önem veren kullanıcıların iPhone 6’ya daha erken sahip olmasını sağlayacak kampanya şuan için yalnızca Amerika’da geçerli. Cihazın Eylül ayının ortalarına doğru görücüye çıkması bekleniyor.

24 karat altın ve platinyum kaplama iPhone 6’nnı fiyatı ise 4,495 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Eğer siz iPhone 6’nızın arka tarafında yer alan Apple logosuna elmas koydurmak istiyorsanız bunun için ödemeniz gereken miktar 8,395 dolar. Bunun yanı sıra eğer cihazınız altın kaplama olsun ama rengi farklı olsun istiyorsanız bu da mümkün. Altın kaplama iPhone 6’lar sarı ve pembe renk seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Altın kaplama iPhone 6 için ilk olarak ödemeniz gereken ücret ise 500 dolar. Bu ücret depozito olarak alınıyor ve 4.7 inç, 128 GB dahili depolamaya sahip olan bir altın kaplama iPhone 6’ya sahip oluyorsunuz. Cihazların teslimat tarihi olarak ise cihazın resmi olarak piyasaya çıkmasından 3-4 hafta sonra işaret ediliyor.

Tekken X Street Fighter Hala Yapım Aşamasında


Yorumlar kapatıldı.