Alcatel One Touch Flash 2 görüldü

alcatel one touch 2

Alcatel Onetouch Flash 2; 13 megapiksel arka kameraya ve dâhili işletim sistemi olarak Android 5.1 Lollipop işletim sistemine sahip olacak.

Telefonun kamerası cihazın tam merkezinde yer alacak. Telefonla ilgili bilgileri NDTV sitesinden ulaştık. Alcatel OneTouch bundan birkaç zaman önce kullanıcıların kullanımına sunulmuştu.

Telefon sadece Hindistanlı kullanıcıların kullanımına sunulmuştu. Alcatel One Touch’un devamı olan Alcatel One Touch 2; Filipinler, Tayland, Endonezya, Vietnam, Malezya ve Singapur’da satışa sunulacak.

Telefonda; sekiz çekirdekli işlemciye sahip MediaTek MT6753 yongaseti yer alacak. Telefonun grafik işlemcisi ise Mali – T720 olacak.

Cihazın ana belleği 2 GB olacak. 16 GB dâhili depolama alanına sahip cihazın depolama alanı micro-SD kart girişi ile arttırılabiliyor.

alcatel one touch 2

13 megapiksel arka kamera Samsung S5K3M2 ISOCELL Sensor görüntü işlemcisine sahip. Kameranın diyafram değeri f/2.0. 5 megapiksel ön kamera ile Selfieler çekilebilir.

3000 mAh bataryaya sahip olacak cihaz renk seçenekleri olarak; Volkanik Gri, Mika Beyazı. Android 5.1 Lollipop yer alan cihaz ilerleyen zamanlarda Android 6.0 Marshmallow ile tatlanacak.

Minecraft’tan Oculus Rift desteği!