Ajdar programa konuk olmak için servet istedi!

ajdar

Sesi ile bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturan Ajdar, Armağan Çağlayan’ın programına konuk olmak için hayli absürt bir talepte bulundu. İşte detaylar.

Türkiye’de ünlü olmak çok da zor birşey değil. Hatta berbat bir sesiniz varsa, ses yarışmasına katılıp bir anda şöhreti yakalayabilirsiniz. İlk duyduğunuzda bu durum kulağınıza hayli saçma gelecektir. Gelmeli de. Lakin söz konusu ülkemiz olduğunda bu tür absürt olaylar bizi çok fazla şaşırtmıyor.

Ajdar’ı herhalde herkes öyle ya da böyle duymuştur. Nane Nane şarkısıyla ünlenen Ajdar’ın şimdiye kadar pek çok bar ve benzeri işletmede sahneye çıktığını da biliyorsunuzdur.

Zaman zaman şov programlarına da katılan Ajdar’ı davet eden son isim ise Armağan Çağlayan oldu. Takip edenlerin de bildiği üzere Çağlayan’ın Gör Beni isimli bir programı bulunuyor. YouTube üzerinden de yayınlanan bu programın yeni bölümünde Ajdar’ı konuk olarak çağıran Çağlayan hiç beklemediği bir taleple karşılaşmış.

Evet yanlış okumadınız. Tam 1 milyon euro. Yani yaklaşık olarak 9 milyon Türk Lirası!!! Para gerçekten bu kadar kolay mı kazanılıyor? Ya da Ajdar’ın konuk olacağı bir program gerçekten bu kadar ilgi çekecek mi? Bu konuyu enine boyuna tartışmak gerekiyor.

Teknoloji sayesinde milyar dolarlar kazandılar