AirTies, İnterneti Ekonomik Modemle Buluşturuyor

Air 5750 left

AirTies, 11 ac teknolojisine sahip yeni ürünü Air  5750 ile hem ADSL2+ kullanıcılarına hem de VDSL2+ kullanıcılarına ekonomik çözüm sunuyor.

AirTies, 11 ac teknolojisine sahip ekonomik ürünü Air 5750’ı piyasaya sürüyor. Air 5750 ile birden fazla cihaz aynı anda ağa bağlanırken, yüksek hızda kablosuz performans elde etmek mümkün.

Hem ADSL/ADSL2 hem de VDSL/VDSL2 özelliği taşıyan ve Türkiye’deki tüm ADSL, VDSL ve Fiber altyapısı ile uyumlu olan Air 5750, yeni ADSL modem alacak kullanıcılar için VDSL teknolojisine bugünden hazır olma imkanı sunuyor.

Air 5750_left

HD kalitesinde videoları ağ üzerinde aktaran Air 5750, 2X2 802.11 ac teknolojisi ve 1200 Mbps kablosuz ağ hızıyla yüksek hız ve performans gerektiren uygulamaların sorunsuz bir şekilde yürümesini sağlıyor.

Çift bant desteği sayesinde yeni nesil 5GHz ve eski nesil 2.4 GHz kablosuz ağlar aynı anda çalışıyor. 5GHz cihazlar ağa daha hızlı şekilde bağlanırken, 5GHz desteklenmeyen bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi eski cihazlar ise 2.4 GHz ile uyumlu olarak çalışmaya devam ediyor.

Bilgisayarınız kapalı olsa bile içeriğe erişin

USB Tak&Paylaş teknolojisi sayesinde tek bir noktadan tüm ağa yazıcı ve dosya paylaşımına olanak sağlayan Air 5750, kullanıcıların harici disklerinde bulunan fotoğraf, film, müzik ve dosyalarına modem üzerinden kablosuz erişmelerini ve harici disklerdeki içeriklerin ağdaki tüm cihazlarla paylaşılmasını mümkün kılıyor. Ayrıca medya sunucu özelliği sayesinde açık bir bilgisayara ihtiyaç duymadan USB aygıtında bulunan tüm içeriklere ulaşılabilirken, ister tabletten, ister akıllı TV’den kablosuz olarak görüntüleme yapılabiliyor.

4 Gigabit Ethernet portu ve 1 Gigabit Ethernet Wan portuna sahip Air 5760, IPTV alıcıları ile de uyumlu olacak şekilde tasarlanmış.

Philips ve AOC Yeni Monitörlerini Tanıttı