Adobe yeni güncelleştirmelerini sundu

flash player

Adobe; kritik hatalar veren Uygulamalarında oluşan açıkları yeni güncelleştirme ile kapatmaya çalışıyor. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Adobe yayınladıkları güncelleştirmeleri kullanıcıların kurması konusunda uyardı. Var olan mevcut sürüm; 19.0.0.207, yeni sürüm; 19.0.0.226’ye güncellenmiş oldu.

Özellikle bu açık daha çok Flash Player da etkili olmuş durumda. Bilindiği üzere her türlü uygulamayı rahatlıkla çalıştırmak için Adobe’un Flash Player’ını her türlü kullanmak durumundayız.

Mevcut tarayıcı çökme problemlerinin en başında ise Flash Player etkili. Mozilla Firefox kullanıcıları da bir süredir Adobe Flash Player sorunu yaşıyordu.

Hacking Team’in hacklenmesi sonrasında internette oluşan panik ortamı; Flash Player’ın, Mozilla Firefox engelinde kendini gösterdi.

flash player

Son dönemlerin en büyük internet açığı olarak gösterilen olay sonrasında ise gözler Adobe’a çevrilmiş durumdaydı. Yeni gelen bilgilere göre Firefox’un sürümlerinden Flash Player eklentisi tamamen engellenmiş durumda. Mozilla bu önlemi bir türlü güvenlik açıklarını kapatamayan Flash Player’a karşı bir önlem olarak yapmışa benziyor.

Adobe tarafından eklentinin bir türlü açıkları engellenemeyince Mozilla’dan ilk adım gelmişti. Lakin bu yeni güncelleştirme ile ortam yumuşayacağa benziyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda durum nasıl bir hâl alacak? Bekleyip göreceğiz.

Note ailesinin yeni üyesi: Samsung Galaxy Note 5 inceleme