Acronis True Image 2017 fidye yazılımı saldırılarına karşı koruyor

1486020248 Acronis TrueImage 2017

Acronis, Acronis True Image 2017 New Generation ile kişisel verileri hedefleyen fidye yazılımları (ransomware) saldırılarına karşı gerçek zamanlı koruma sağlayarak multimilyar dolarlık siber tehdit kabusuna çözüm getiriyor.

Acronis True Image 2017, pazarda fidye yazılım saldırılarını gerçek zamanlı algılayarak önleyen ve tüm verileri yedekleme konumlarından, oto-korumalı yedekleme konumlarından ve yedekleme uygulamalarından otomatik olarak geri kurtaran Active Protection teknolojisine sahip ilk ve tek yedekleme çözümüdür.

FBI yetkililerine göre fidye yazılımları, hızla artmaya ve her gün binlerce insanı etkilemeye devam ediyor. Bu yıl siber saldırıların kişisel bilgisayardaki verileri giderek daha fazla tehdit etmesi öngörülürken Acronis, kullanıcı verilerine yönelik en üst düzeyde koruma sağlıyor.

En yakın rakibine oranla iki kat daha yüksek bir performans sergileyen, Windows ve Mac bilgisayarlarda, iOS ve Android mobil cihazlarda ve Facebook hesaplarında yer alan verileri tam olarak koruyan Acronis True Image, en hızlı çalışan ve en kapsamlı fonksiyonaliteyi sunan kişisel yedekleme çözümüdür. Acronis True Image kişisel veriler için AES 256 şifreleme ile en yüksek düzeyde veri koruması sağlarken, bu verileri harici sürücüler, NAS cihazlar, ağ paylaşımları ve güvenli Acronis Cloud’un da yer aldığı birçok farklı hedefte depolar.

Acronis True Image 2017 New Generation, sunduğu yeni  ve benzersiz veri koruma olanakları ile pazarın en güvenli yedekleme çözümü olmaya devam ediyor:

  • Acronis Active Protection ile fidye yazılım saldırılarına karşı gerçek zamanlı aktif koruma:

    Acronis Active Protection bilgisayarlardaki olağan dışı faaliyetleri tanımlar ve kötü amaçlı uygulamaların kullanıcı verilerine; yedeklemelere ve yedekleme yazılımlarına zarar vermesini önler. En ileri teknolojiyi içeren davranışsal keşif yöntemleri  yeni ve bilinen fidye yazılım saldırılarını algılar ve önler; yedeklemelerin daha güvenli olmasını sağlar ve yedeklemeden veri kurtarma gerekliliğini birkaç kat azaltır.

  • Acronis Notary ile Blockchain-tabanlı veri kimlik doğrulaması:

    Acronis Notary herhangi bir dosyaya ilişkin içerik sertifikasyonunun ve içerik modifikasyonlarının orijinal sürüme karşı doğrulanmasını sağlar. Benzersiz “dijital dosya parmak izleri”, blockchain teknolojisine dağıtık yapıda, sabit bir veritabanında saklanır. Blockchain, kullanıcıların kimlik bilgilerini diledikleri an doğrulamalarına olanak tanır. Bu özellikle sözleşmeler, tıbbi kayıtlar ve mali belgeler gibi değerli dokümanlar açısından önemli bir özelliktir.

  • Acronis ASign ile Blockchain-tabanlı belge sertifikasyonu:

    Acronis ASign çok sayıda tarafın bir belgeyi güvenli ve resmi olarak denetlenebilir dijital imza ile düzenlemesine ve onaylamasına olanak sağlar.

Kullanıcılar böylece tek bir güvenilir yedekleme çözümü içinde yedeklenen; Acronis Notary ile doğrulanan ve Acronis ASign ile elektronik ortamda imzalanan verilerini eksiksiz biçimde koruma altına almış olurlar.

Facebook’dan Arkadaşlarınıza Özel Uygulama