Acer, yeni Swift X serisi laptoplarını duyurdu

acer

Devam eden Consumer Electronics Show 2022’de pek çok yeni ve güncellenmiş dizüstü bilgisayar duyuruldu ve Acer’da Swift X ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarlarının güncellenmiş serisini duyurdu.

Biri 14 inç, diğeri 16 inç ekrana sahip iki Acer Swift X modeli var. Ancak her iki cihaz da Intel’in yeni 12. nesil işlemcilerinden güç alıyor ve bir tanesi Intel Arc GPU içeriyor .

14 inç Acer Swift X 2240 x 1400 piksel ekran çözünürlüğüne sahipken, 16 inç model 2560 x 1600 piksele kadar ekran çözünürlüğü ile geliyor. Her iki model de 16:10 en boy oranı desteği ile geliyor.

Acer

Kaputun altında, cihazlar Intel’in yeni Arc grafik işlemcisi ile eşleştirilmiş yeni bir 12. nesil Intel Core işlemci tarafından destekleniyor. Bu, 32 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 2 TB’a kadar SSD depolama ile eşleştirilmiş.

14 inçlik model, Nvidia’nın GeForce RTX 3050 Ti dizüstü bilgisayar GPU’su veya tümleşik grafik kartı ile sunuluyor . Her iki model de kutudan çıktığı haliyle Windows 11 işletim sistemini çalıştırıyor.

İki Thunderbolt 4 bağlantı noktası, iki USB-A bağlantı noktası, bir HDMI 2.0 bağlantı noktası ve bir parmak izi okuyucu ile birlikte gelirler. Şirket, 14 inçlik modelin 3,09 lbs, 16 inçlik modelin ise 3,95 lbs ağırlığında olduğunu söylediği gibi dizüstü bilgisayarlar da hafif.

Şu an itibariyle Acer, yeni Swift X dizüstü bilgisayarlar için fiyatlandırma veya stok durumu açıklamadı, bu nedenle onları tam olarak ne zaman veya ne fiyata alabileceğinizi bilmiyoruz. Bununla birlikte, cihazların Şubat ayının sonunda veya Mart ayının başında İngiltere’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Galaxy S22 Ultra kamera ve ekran özellikleri ortaya çıktı