8. Sınıflara Özel Ortak Sınav Denemeleri Vitamin’de!

vitamin 2

28-29 Kasım 2013 tarihinde yapılacak olan “1. Dönem Ortak Sınavı” öncesinde, iki ayrı deneme sınavı, Vitamin “8. Sınıf Paketi”ne eklendi. Vitamin Ortak Sınav Denemelerinin kapsamı ve soru sayıları MEB’in belirlediği ölçütlerde gerçekleştiriliyor.

2013-2014 eğitim öğretim yılında hayata geçirilen bir dizi değişikliğin en önemlisi, “Ortaöğretime Geçiş Sistemi” kapsamındaki “Ortak Sınavlar.”

Öğrencilerin başarı değerlendirmesini anlık performansa dayanan bir sınavla sınırlamayarak daha gerçekçi sonuçlara ulaşmak, sınav kaygısını sürece yayarak hafifletmek ve okul dışı eğitim kurumlarına ihtiyacı azaltmak amacıyla düzenlenen sınavların ilki, 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

vitamin

Vitamin MEB Ortak Sınavlarına hazır!

Vitamin, öğrencilerin adım adım ilerleyerek, eksiksiz öğrenerek, ezberden uzak çalışması temeliyle yapılandırıldığından, öğrencilerin ortak sınavlara hazırlanabileceği en önemli kaynak niteliğinde. Vitamin bu temel özelliklerle de yetinmeyerek, eğitim sistemimizdeki bu yeniliği derhal içeriğine yansıttı ve ortak sınav kapsamındaki tüm konuları 8. Sınıf öğrencileri için özellikle belirledi. Öğrenciler sınav hazırlıklarında, Vitamin’de şeklinde yıldızlanarak belirtilen konulara ağırlık vererek çalışabilecekler.

Ayrıca, Vitamin’le düzenli ders çalışan öğrenciler, bu yıl ilk defa merkezi sistemle yapılacak olan ortak sınavlara her zaman hazırlıklı olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar.

Yarış Heyecanını Maksimumda Yaşa