6GB RAM’li yeni Vivo V9 satışa sunuldu

vivo v9

2018 Dünya Kupası’nın ana sponsorlarından biri olan Vivo, orta segmentteki popüler modeli V9’u güncelledi. İşte yeni Vivo V9 hakkındaki tüm detaylar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, son dönemde önemli yatırımlar yapmıştı. Bu yıl Rusya’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nın da ana sponsorlarından biri olan Vivo, global bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Elbette küresel pazarda söz sahibi olmanın şartlarından birisi de geniş bir model yelpazesine sahip olmak. Bu bağlamda da kullanıcılarını üzmeyen Çinli üretici, popüler modellerini revize ederek model seçeneklerini arttırıyor. Aynı Vivo V9 modelinde olduğu gibi.

Vivo kısa süre önce satışa sunduğu V9 modelini revize ederek, yonga seti, RAM ve kamera tarafında bazı güncellemeler yaptı. Yenilenmiş olan Vivo V9, 300 dolardan satışa sunuldu.

Yeni Vivo V9, 6GB RAM’le geliyor

Vivo orta segmentteki popüler modelini yeniledi. Yeni Vivo V9 modelinde, Snapdragon 626 yonga seti yerine Snapdragon 660’a yer verildi. RAM miktarı da 4GB’tan 6GB’a yükseltildi. Ayrıca yeni Vivo V9’un ana kamerası 16MP+5MP, ön kamerası ise 24MP olarak güncellendi. Eski modelde ön kamera 13MP+2MP, ön kamera ise 12MP’di.

yeni vivo v9 1

Peki tüm bu güncellemeleri fiyata yansıması nasıl oldu? Vivo, şimdilik sadece Endonezya’da satışa sunduğu telefonu için 300 dolarlık bir etiket fiyatı belirledi. Açık konuşmak gerekirse, bu özellikler için 300 dolarlık fiyatın oldukça makul göründüğünü söyleyebiliriz.