2021 Renault Captur fiyatıyla cezbediyor

renault captur 4

#İŞBİRLİĞİ

Renault’un tamamen yenilediği Captur fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 2021 model Renault Captur fiyatı ve otomobil hakkındaki diğer detaylar.

Renault’un baştan aşağı yenilediği B segment SUV modeli Captur sonunda Türkiye yollarına çıktı. Captur’un yenilenen kasası genel olarak beğeni topladı.

Son dönemde SUV segmentindeki otomobillerin popülerleştiği su götürmez bir gerçek. Peki sizin bu segmentteki favori modeliniz hangisi? Dürüst olmak gerekirse Captur, uygun fiyatı ve şık görünümüyle B segmentindeki SUV modellere sağlam bir rakip olacak.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce tanıtılan Dacia Sandero da B segmentinde hayli iddialı bir fiyat etiketine sahipti. Eğer Sandero’dan biraz daha fazlasını istiyorsanız Captur tam da aradığını otomobil olabilir.

2021 Renault Captur fiyatıyla cezbediyor

Sıfır Renault Captur fiyatları 212.500 TL seviyelerinden başlıyor. İstediğiniz motor seçeneği ve donanıma göre 350.000 TL’ye kadar çıkıyor. Elbette burada asıl unsur bir otomobilden ne beklediğiniz.

Bu arada dizel otomobil meraklıları için belirtelim. Captur’un dizel versiyonu da bulunuyor. Malum son dönemde dizel araç bulmak hayli zorlaştı.

Joy 1.0 TCe 100 bg

renault captur

Fiyat: 212.050 TL