2016 model Samsung Galaxy A7 şimdi de FCC aşamasında!

2016 model samsung galaxy a7

Güney Koreli Teknoloji Şirketi, Samsung’un “S” serisi kadar popüler olan bir diğer serisi de “A” serisi. 2016 model Samsung Galaxy A7, TENAA aşamasını geçti şimdi de FCC aşamasında. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yine kısaca bir hatırlatma yapmak gerekirse Samsung’un “A” serisi, Metal Kasalı Telefon anlamına geliyor. İlk olarak Çin’de HTC’nin satışlarını engellemek adına ortaya çıkan Alpha, Çin’de popüler olunca Avrupalı ve ABD’li Kullanıcılar, telefonun Ülkelerine gelmesi için Samsung’a baskı uyguladı.

Asya’da Alpha, diğer Ülkelerde de A adıyla sunulan telefon serisi Ülkemizde de oldukça popüler bir seri olarak karşımıza çıkıyor.

2016 model samsung galaxy a7

Yine hatırlatmak gerekirse “A – Alpha”, Samsung tarihinde bir ilk anlamına geliyor. Zira “A – Alpha”, Samsung’un ilk Metal Kasalı telefon serisi olarak karşımıza çıkmış oldu.

2016 model Samsung Galaxy A7 kısa bir süre önce Çin’de TENAA aşamasından geçti. Şimdi de Uluslararası Kalite Kontrol Merkezi olan FCC’de sıkı bir teste tabii tutulmuş durumda. Kalite kontrolden cihaz geçerse 2016 yılı için resmi olarak Galaxy A7’yi de görmemiz anlamına gelecek.

Bill Gates o işe 2 milyar dolar ayırdı