17.3 inç Ekranlı ASUS N750JK İle Eğlencenin Boyutu Artıyor!

N550 03veN750 03

ASUS, oyun meraklıları ve çarpıcı multimedya deneyimi arayan bilgisayar kullanıcıları için geliştirdiği, 17.3 inç ekranlı yeni N750JK’yı tüketicilerin beğenisine sundu.

ASUS N750JK, tasarımında kullanılan yüksek kaliteli malzeme sayesinde şık ve güçlü bir duruş sergiliyor. Dalgalanma efektli hoparlör ızgarası tasarımına zenginlik katarken ses çıkışında mükemmel bir akustik performans sağlanmasına yardımcı oluyor. Full HD çözünürlüklü ekran ise yansıma engelleyici özelliğiyle göz yorulmasını engelliyor ve geniş bir görüş açısı sunuyor.

N750_Right_Open135_with_Subwoofer_win8

ASUS N750JK, Bang & Olufsen ICEpower  teknolojisine sahip dört hoparlörlü SonicMaster Premium ses teknolojisiyle geliyor. Dört hoparlörlü ses sistemi ile zengin ve sinematik kalitede çevresel ses üreten N750JK, daha derin bas sesler için çok düşük frekansta sesleri üretebilen harici SonicMaster subwoofer ile dizüstü bilgisayarların alışılagelmiş ses performansından çok daha fazlasını sunuyor. Esnek kullanıcı kontrollü ve otomatik ses ayarları için ASUS, N750JK ile kullanıcılara MaxxAudio ses işleme araçlarını ve AudioWizard programını da sunuyor. AudioWizard, ön tanımlı ses profilleriyle tüm çevresel koşullar için en uygun ses çıkışı seçimini kolaylaştırırken, kullanıcılara kendilerine özel ses profilleri oluşturma imkanı da veriyor.

Yüksek performans için her an hazır

ASUS N750JK, güçlü dördüncü nesil Intel Core i7 işlemcisi sayesinde, sorunsuz çoklu görev yetenekleri ile yüksek işlemci gücü isteyen tüm uygulamalarda benzersiz bir performans sunuyor ve en sevdiğiniz filmler ile oyunların keyfine zengin detaylarıyla varmanız için yüksek performanslı NVIDIA GeForce GTX850M ekran kartı içeriyor. ASUS Super Hybrid Engine II teknolojisine sahip olan N750JK, otomatik veri yedekleme ile uyku modundan ve iki haftalık beklemeden sadece iki saniyede çıkarak kullanımınıza kaldığınız yerden devam etme imkanı veriyor.

Samsung Akıllı Gözlük Yapım Aşamasında