15 Farklı Tablet Ayda 19 TL’den Başlayan Fiyatlarla

tablet3

Turkcell, herkesi uygun koşullarda 3G’li tabletlerle buluşturmak için cazip bir kampanya başlattı. 3G’li tablet festivali kapsamında, 4 markaya ait 15 farklı cihaz 24 ay kontratla, ayda 19 TL’den başlayan fiyatlara sunuluyor.

Uygun koşullarda 3G’li bir tablet sahibi olmak isteyen herkes, kontratlı ya da peşin ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında Turkcell müşterilerine sunulan 15 farklı cihaz arasında Apple’ın merakla beklenen tabletleri iPad Air ve iPad Mini Retina da yer alıyor.

Turkcell müşterileri, 3G’li tabletlere ayda 19 TL ile 79 TL arasında değişen fiyatlara ve faturaya ek 24 ay kontratla her ay 250MB internet içinde sahip olabiliyor. Ayrıca kontratlı tekliflerin 1GB, 4GB ve sınırsız internet dâhil paket seçenekleri de Turkcell’lileri bekliyor.

tablet2

Hediyeli tabletler

Turkcell’in 3G’li tablet festivalinde Huawei 7” ve 10” tabletlerin yanında 12 ay boyunca Akıllım Güvende; Samsung Tab 3 7 ve Tab 3 8’in yanında 3 ay boyunca Turkcell Müzik’ten ayda 15 şarkı indirme paketi;  iPad 2 64GB ve Samsung Note 8.0’ın yanında ise 3 ay boyunca Turkcell TV standart paket hediye ediliyor.

Kampanya kapsamında Yeni iPad, iPad mini ve iPad Retina’da da yüzde 10 ile 20 arasında değişen indirimler söz konusu.

Samsung’un Tarihteki En Ucuz Tablet PC’sinden Haberler Var