14 Kasım Dünya Diyabet Günü için Apple düğmeye bastı!

Screen Shot 2019 11 13 at 13.57.56

Apple, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü için Apple Watch’a yeni bir etkinlik ekledi. 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde halkalarınızı kapatmayı unutmayın!

Apple, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde hareketli bir yaşamın önemine vurgu yapmak için sizlere Apple Watch ile hareketli bir yaşamın diyabeti önlemeye katkılarını bir kez daha hatırlatıyor.

Günde 30 dakika tempolu aktivite yapmak kardiyovasküler hastalıklar, inme, diyabet ve istenmeyen kilo riskini en aza indiriyor. Aynı zamanda uykuyu ve ruh halini iyileştiriyor, stresi azaltıyor. Uzun süre oturmak ise 2. tip diyabet riskini artırabiliyor. Daha aktif olmak, glikoz seviyelerinin ve diğer risk faktörlerinin kontrol edilmesine yardımcı olabiliyor.

Screen Shot 2019 11 13 at 13.44.03

Mac Pro için geri sayım başladı!

Apple Wacth’un hareket halkaları hem farkındalığınızı artırıp hem de daha sağlıklı bir gün geçirmeniz konusunda sizin en iyi takipçiniz. Aktivite halkalarını tamamlayarak daha sağlıklı bir gün geçirmek o kadar basit ve eğlenceli bir hale geliyor ki, bunu en sevdiğiniz alışkanlıklarınız içine kolaylıkla alıyorsunuz. İşte Apple Watch’taki Aktivite uygulamasının ardında bu fikir yatıyor.

Apple Watch, merdiven çıkmaktan çocuklarla oynamaya ve evi temizlemeye kadar her türlü hareket sırasında yaktığınız aktif kalori miktarını takip ediyor. Gün boyu aktif olmak, sağlıklı yaşamanın vazgeçilmez bir parçası.

İster sadece tempolu bir şekilde hareket edin ister Antrenman uygulamasında belirli bir antrenman yapın, Egzersiz halkası kaç dakikalık hareketli aktivite tamamladığınızı gösteriyor. Tek veya birkaç seferde yapacağınız antrenmanlarla Egzersiz dakikaları kazanabilirsiniz.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü

Uzun süre oturmak sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Bu nedenle Apple Watch, Duruş hedefinize ulaşmak için kaydettiğiniz ilerlemeyi takip ediyor ve gün boyunca sizi ayağa kalkmaya teşvik ediyor. Daha az oturmak kan basıncının düşmesine, enerjinin yükselmesine ve kardiyovasküler hastalık riskinin azalmasına yardımcı olabiliyor.

Apple Watch nasıl bir ilerleme kaydettiğinizi göstermekle kalmıyor, halkalarınızı tamamlamanız için size özel önerilerde bulunarak motivasyonunuzu artırıyor.

Apple Watch