Mercedes C200 ile Audi ile BMW’nin Canını Sıkacak

2015 Mercedes Benz C Class AMG 4

#İŞBİRLİĞİ

Mercedes-Benz’in efsanevi 190 modeli yerine dört kapılı kompakt sedan olarak geliştirdiği C Serisi, son olarak 2007 yılında tepeden tırnağa yenilenmişti. Son nesiliyle tüm dünyada 2.4 milyon adetlik satış rakamına ulaşan model geçirdiği son yenilikle birlikte artık S Serisi’nden izler taşımaya başladı. Mercedes C200 Bluetec AMG ile bu izler somutlaşıyor.

Otomatik şanzımanlı versiyonu ile C Serisi hedef büyütüyor. Dört farklı donanım seçeneğine sahip aracın AMG donanım paketli versiyonu, kardeşlerinden geniş hava girişlerinin yer aldığı gösterişli tampon, krom detaylarla ayrılıyor.

Mercedes C200 Bluetec Amg’nin yenilenen far bloğunun iç kısmında yer alan LED tipi aydınlatma bu karakteristik görüntüyü desteklerken, yenilienen ön ızgara da daha yuvarlak hatlarıyla sportif bir görünüme imza atıyor.

Yandan bakıldığında kusursuz bir sportif sedan görünümüne sahip aracın arka bölümünde ise yenilenen stop lambaları ve egzoz çıkışları ile Mercedes C200 Bluetec AMG, S Serisi’nden de izler taşıyor. Akıllı tasarımıyla olduğundan daha kompakt bir görünüme sahip C Serisi, 4686 mm uzunluk, 1810 mm. genişlik ve 1442 mm. yüksekliğe sahip.

mercedes c200 amg ile ilgili görsel sonucu

E Serisi ile başlayan yeni tasarım anlayışının yansımasını yenilenen Mercedes C200 Bluetec AMG modelinde fazlasıyla görüyoruz. Selefine oranla keskinleşen hatlar özellikle ön yüzde agresif ve dinamik bir görünümün oluşmasını sağlarken, araca karakteristik bir bakış kazandırıyor.

Parlak siyah kaplama orta konsol eğimli yapısı ve estetik çizgileriyle daha kullanışlı ve şık hale getirilmiş. Orta konsolun en üst ksımında yer alan ekran aracılığıyla aracınızın multimedya sisteminden, internet bağlantısına ve sürüş özelliklerine kadar birçok bilgiye ulaşmanız mümkün. Bu sistemleri iki koltuğun arasında yer alan Touchpad kumandayla kullanabilir veya bu tür bir kullanımda zorlanıyorsanız, klasik anlamda Touchpad’in altında yer alan joystick benzeri kumanda bölümü de işinize yarayabilir.

1.6 litrelik dizel motora ve 7G-Tronic Pus otomatik şanzıman sistemine sahip. 1598 cc hacmindeki dizel ünite, 3800 d/d’de 136 HP güç ve 1500 ile 3000 d/d aralığında 320 Nm tork değerine sahip. 0-100 km/s hızlanmasını 10.2 saniyede gerçekleştiren araç, 216 km/s hıza ulaşabiliyor.

Aracın tavsiye edilen anahtar fiyatı ise 181.000 TL olarak belirlenmiş.

iPhone 7 Çok Daha Güçlü Bir Pile Sahip!