Mitsubishi L200’den İzlenimler!

Mitsubishi L200

#İŞBİRLİĞİ

Avrupa’nın en çok satan pick-up modellerinden Mitsubishi L200 makyajlı kasası, donanım ve güvenlik özellikleri ile en büyük rakibi Volkswagen Amorak’a doğrudan meydan okuyor.

Yenilikle birlikte pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında yeni konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan güncel L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve yeni süspansiyon sistemi sayesinde zorlu arazi koşullarında sağladığı konfor ve manevra kabiliyetiyle öne çıkıyor.

Önde LED gündüz farlarıyla desteklenen far bloğuyla birleşen krom ızgara ve kaslı katlarıyla dinamik bir yüze sahip olan güncel L200, selefine göre kısalan dingil mesafesi sayesinde hem dar alanlarda başarılı bir dönüş açısı sağlarken, hem de geniş tutulan iç mekanda önde ve arkada yeterli bir diz mesafesi sunuyor. 5285 mm. uzunluğa, 1815 mm. genişliğe ve 1780 mm. yüksekliğe sahip araç yerden 200 mm yüksek gövdesi sayesinde zorlu arazi şartlarında ve su geçişlerinde güven veriyor.
l200 gorsel

Mitsubishi L200, darbe emici şasisi ve yeni süspansiyon sistemi sayesinde zorlu arazi koşullarında konfor ve manevra yeteneği, sınıfına göre yeterli.

5 derecelik devrilme, 30 derecelik yaklaşma ve 22 derecelik uzaklaşma açılarının yanı sıra 24 derecelik rampa açısıyla da Yeni L200 başarılı bir performans çiziyor. L200, genişleyen iç kabin, yenilenen koltuklar, anahtarsız çalıştırma sistemi, direksiyonda vites kulakçıkları, çift bölgeli dijital klima ve Bi-xenon farlar ile artırılmış konfor, Paris-Dakar Rallisi’nde elde ettiği başarılar ile offroad performansını kanıtlamış Pajero’dan geliştirilen 4 sürüş modlu 4×4 Super Select sistemiyle pick-up kullanıcılarının konfor beklentilerini artırıyor.

Mitsubisi L200; Storm, Tornado ve Blizzard (Üretici, modellerine ‘Fırtına’ isimlerini uygun görmüş. Storm, fırtına ve Blizzard Kuzey’deki güçlü kış fırtınaları anlamına geliyor) donanım seçenekleri ve farklı motor seçenekleri satışa sunuluyor.

L200’un Türkiye başlangıç fiyatları ise 83.000 TL civarında. Doğal olarak bu rakam; motor ve donanım becerilerine bağlı olarak 115.000 TL’yi buluyor.

Volvo, Küçük Otomobil Evrenini Yeniden Yaratıyor!