Zyxel VPN çözümlerinde en güvenli adres

Zyxel VPN özelliğiyle kurumlara uzak lokasyonları ve merkezleri arasında güvenli ve maliyet azaltan çözümler sunuyor.

Ağ teknolojileri alanında dünya liderlerinden biri olan Zyxel, uzak lokasyonlarda ofisleri/şubeleri bulunan kurum ve işletmelere kurulumu kolay ve maliyetlerini azaltacak Zyxel VPN çözümleri sunuyor. Böylece merkezleri ile şubeleri arasında güvenli erişim olanağı bulan işletmeleri mobil çalışanlarıyla güvenilir ve stabil bağlantının keyfini çıkartıyor.

Mobilite günümüzün iş dünyasındaki en önemli kavramlardan bir tanesi. Mobil çalışanların şirket ağına ve bilgilerine her zaman her yerden ulaşabilmesi de kritik önem taşıyor. Ancak bu bağlantının güvenli olması da hem kurumla, hem de çalışanlar için son derece önemli. Tam da burada devreye giren Zyxel, işletmelere kurulumu kolay ve güvenli hybrid VPN çözümleri sunuyor.

Kullanıcı dostu çözümler

Zyxel’in kullanıcı dostu ürünler tasarladığını belirten Zyxel Kıdemli Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Ömer Faruk Erünsal, “Mobil çalışmanın ön plana çıktığı günümüzde işletmeler stabil bağlantı sunan güvenilir VPN çözümlerine ihtiyaç duyuyor. Biz de Zyxel olarak işletmelere kullanıcı dostu ve kurulumu kolayca yapılabilen VPN çözümleri sağlıyoruz. VPN teknolojisi MPLS (Multi Pocket Layer Switch) çözümlerine oranla daha stabil ve uygun maliyetli olduğu için de işletmeler tarafından tercih ediliyor” dedi.

Zyxel’in USG, SBG ve ZyWALL ürünleri, VPN özeliği mevcut olarak kurumlara sunuluyor. Rekabet avantajı sağlayan bir özellik olarak Hybrid VPN çözümleri de bünyesinde bulunduran Zyxel; ürünlerinde IPSec VPN, SSL VPN ve L2TP VPN gibi günümüzde en çok kullanılan ve kolayca konfigüre edilebilen VPN çözümlerine de yer veriyor. Ayrıca Zyxel VPN çözümleri, cep telefonlarında olduğu gibi Windows ve MacOS işletim sistemleriyle de uyumlu çalışıyor.

Harikalar yaratan öğretmenler yarışması