Yılbaşına Özel Artes Q972 Tablet Sürprizi

Artes Q972

Artes‘in yüksek performanslı ürünü Q972, 649 gram ağırlığıyla özellikle çalışan kullanıcıların yardımına koşacak bir Tablet PC.

Rahat taşınabilen tablet sayesinde, çalışanlar tüm işlerini birkaç küçük dokunuşla bitirebilir artan zamanlarında da mobil cihazların sunduğu eğlenceli uygulama seçenekleriyle vakit geçirebilir. 2048 x 1536 piksel çözünürlüğe sahip olan Artes Q972 ile dilediğiniz her yeri sinema salonuna çevirmeniz de mümkün. Yüksek çözünürlüklü ekranla HD videolar ve filmleri rahatça izleyebilirsiniz.Artes Q972

4 çekirdekli 1,2 Ghz Arm Cortex A7 işlemciyle, iş ve eğlence için kullanılacak tüm uygulamalar yüksek performansla parmaklarınızın ucunda. Mobil dünyada hızla artan yüksek grafikli oyunlar için de Q972’nin sunduğu 8 Core PowerVR SGX544 grafik işlemcisiyle tabletiniz ayaklı konsol haline gelecek. 2 GB RAM sayesinde, oyun ve uygulamalarda bekleme devri sona eriyor. 5 MP kamera sayesinde, gözünüze takılan en ilginç olayları fotoğraflayabilir ve sosyal medyadan paylaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte çektiğiniz videoları ya da filmleri de yılbaşı gecesi Artes Q972’nin HDMI çıkışını kullanarak büyük ekran televizyonlarda izleyebilirsiniz. Ürünün fiyatı ise 699 TL + KDV.