Yeni Apple TV Türkiye’de satışta! (4. nesil)

apple tv kumanda

Apple’ın geçtiğimiz ay duyurduğu 4. nesil televizyon ünitesi Apple TV, an itibariyle Türkiye’de Apple’ın resmi internet sitesi üzerinden satışa çıktı. Yeni Apple TV’nin satış fiyatı, detayları ve daha fazlası haberimizde. 4. nesil Apple TV kaç para?

apple-tv-kumanda

iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro ve iPad mini 4 ile birlikte duyurulan Apple TV, çok sayıda yenilik ile birlikte tanıtılmıştı. Yenilenen dokunmatik yüzeye sahip kumanda, App Store desteği ve Siri uyumuyla yeni nesil Apple TV artık ülkemizde satışta. En son 2013 yılında güncellenen Apple TV, dünyayla aynı gün ülkemizde de satışa çıktı. Apple’ın performanslı A8 yongasını kullanan yeni Apple TV, tvOS adı verilen yeni bir işletim sistemini içerisinde barındırıyor. Bu sayede App Store’a bağlanabilen Apple TV, uyumlu mobil uygulamaları çalıştırabiliyor.

32 GB ve 64 GB’lık depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulan Apple TV’yi Apple’ın resmi internet sitesi üzerinden satın almak mümkün. Üstelik gönderim süresi de oldukça kabul edilebilir. 32 GB depolama alanı sunan versiyon 639 TL’den, 64 GB depolama alanı sunan versiyon ise 829 TL’den satışa sunuldu. Teslimat süresi olarak ise 5-7 gün bilgisi paylaşılıyor. Eğer Apple TV almayı düşünüyorsanız, kutu içerisinden HDMI kablosunun çıkmadığını belirtelim.

Nexus 5X hakkında üzücü gerçekler!