Yazlık Evler İçin En Uygun WiFi Çözümü

katlı ev powerline 1

Dünya kablosuz ağ pazarının lideri TP-LINK, yazlık evler, çok katlı yapılar için en uygun çözümün powerline adaptörler olduğunu belirtiyor. Kullanıcıları internet için ayrı bir kablo çekme derdinden de kurtaran bu adaptörler, evin mevcut elektrik hattını aynı zamanda internet ağı olarak, priz olan her yere taşımayı sağlıyor. Bu sayede priz olan her odada, katta, bahçede kesintisiz, güçlü bir internet bağlantısı elde ediliyor. Üstelik ister kablo ile isterse kablosuz olarak bağlantı olanağı da bulunuyor.

ev ürünleri

Modem ve internet bağlantısı olan evlerde her yere interneti kolayca taşımayı sağlayan powerline adaptörler genelde ikili kit halinde satılıyor. Bir adaptör modeme kablo ile bağlanıp prize takılıyor. Bu işlem yapılınca evin elektrik hattı aynı zamanda internet ağı haline geliyor. Artık internete bağlanmak istenilen oda ya da evin bölümünde ikinci adaptör bir prize takıldığında o bölgede kablolu ya da kablosuz internet elde ediliyor. Üstelik yaz sonunda bu adaptörler kışlık eve götürülüp orada da kullanılabiliyor. Son derece küçük boyutlara sahip olan ürünler, çantada bile rahatlıkla taşınabiliyor.

katlı ev_powerline 1

Powerline adaptörler modellerine göre kablolu ya da hem kablolu hem kablosuz bağlantı özelliğine sahipler. Özellikle çocuk odalarında WiFi olmasını istemeyen aileler sadece kablolu bağlantıyı tercih edebilir ve prize takarak interneti taşıdığı bölgede adaptör ve bilgisayar arasında Ethernet kablosu ile bağlantı yapabilirler.

Sony, Yeni PlayStation 4’ü Duyurdu