Xperia M4 Aqua Doğrudan Android 6.0’a Geçecek

XperiaM4Aqua

Sony, Xperia M4 Aqua ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Telefon Android 5.1 Lollipop’a geçmeden doğrudan Android 6.0 Marshmallow’a geçecek.

Sony’nin yeni orta segment akıllı telefonu Xperia M4 Aqua, güncelleme aşamasında önemli bir basamağı es geçecek. Hatırlayacağınız gibi Sony yeni telefonunu Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle piyasaya sürmüştü. Böyle olunca telefonun bir sonraki güncellemeyle Android 5.1 Lollipop’a geçmesi bekleniyordu. Ancak Sony bunun yerine telefonu doğrudan bir sonraki Android sürümüne yükseltecek.

xperia m4 aqua

Sony’nin yayınladığı açıklamayla Xperia M4 Aqua’nın Android 5.1 Lollipop uygulaması almayacağı, bunun yerine doğrudan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine geçileceği duyuruldu. Xperia M4 Aqua’nın nispeten yeni bir telefon olduğu göz önüne alındığında, telefonun en son çıkan işletim sistemine geçmesi daha mantıklı görünüyor. Bu güncellemenin ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Ancak amiral gemisi Xperia Z5 için bile Android 6.0 Marshmallow’u yeni yayınlamaya başlayan Sony’nin güncellemeyi diğer telefonları için hazırlaması biraz zaman alabilir.

Samsung Galaxy A9 Pro’nun Özellikleri Belli Oldu